• Bild 1
  • Bild 2
  • Bild 3
  • Bild 4
  • Bild 5

Bissmarksgatan 8

Alla bilder
Budgivning pågår
FilmBildspel
Bostadsrättslägenhet - Centrum
Kvadratsmart och centralt boende i stabil förening!

Välkommen till Bissmarksgatan 8 och denna välplanerade 2:a! På fritt och ljust läge på våning 3 finner vi denna charmiga lägenhet där inga bekvämligheter saknas. Fullutrustat kök, egen tvättavdelning samt stor solig balkong för att nämna några fördelar. Lägg där till en stabil och trygg förening!

Bissmarksgatan 8

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
48  kvm
Antal rum:
2 rum
Våning:
3 av 4
Byggår:
1942
Avgift:
2 266 kr/mån
Pris:
1 850 000 kr, utgångspris
Bud:
1 950 000 kr Se budhistorik

Visning

Välkommen att
kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare
Katarina Renghammar
Assisterande
Charlotte Renghammar

Beskrivning

Med ett perfekt läge alldeles intill vackra och rofyllda Gunillaparken ligger Brf Bromsen som är en privat och synnerligen välskött förening där många tunga renoveringar har genomförts enligt löpande underhållsplan. Månadsavgifterna har kunnat bibehållas på en fortsatt låg och stabil nivå. Lägenheten har ett synnerligen fritt läge med en stor möblerbar balkong med generöst solinfall. Interiört har lägenheten renoverats genomgående mellan åren 2012-2024 och därmed är skicket mycket gott och standarden hög. Ett fullutrustat kök och egen tvättavdelning är bekvämligheter som man nu kan njuta av. Lägg där till föreningens gemensamma faciliteter med relaxavdelning, bastu, grillplats samt välutrustad tvättavdelning. Väl mött till visning!

Välkommen in i denna synnerligen välplanerade lägenhet! Vi möts direkt av en ljus och möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter för både ytterkläder och skor. I direkt anslutning till hallen finner vi den kombinerade bad- och tvättavdelningen som renoverades under 2012 och 2018. Utrymmet är helkaklat och färgvalen går i harmoniskt grått och vitt. Det är välutrustat med skåpinredning, vitt porslin och duschhörna med svängda glasdörrar samt extra stort plus för egen tvättmaskin i lägenheten! Vi återvänder till hallen och går vidare till det trevliga vardagsrummet som har en öppen och ljus planlösning mot köket. Det vinkelbyggda köket är utrustat med vita släta luckor och vitvaror i rostfri design samt stänkskydd av vitt kakel. Här finns även plats för en trivsam matplats av mindre format. Det rymliga vardagsrummet skapar utrymme för både umgänge och skönt vardagshäng. Interiören är ljus och harmonisk med enhetliga materialval som återkommer i övriga lägenheten, så som ett lättstädat laminatgolv och släta ljusa väggar samt tak. Nu återstår sovrumsdelen som lämnar utrymme för en dubbelsäng alt. enkelsäng + hemmakontor/arbetsplats. Härifrån har man även utgång till den stora och rymliga balkongen där man en solig dag både kan fånga morgon- respektive kvällssolen!.

Fakta

Fastighetsbeteckning:
Hus A.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 3 av 4, ej hiss.
Storlek:
2 rum varav 1 sovrum. Boarea 48 m². Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. 2012 genomgick lägenheten en omfattande totalrenovering då även planlösningen förändrades från en 1:a till en 2:a.
Byggnad:
Byggnadsår: 1942. Fastigheten består av ett 4:våningshus med 4 trappuppgångar som totalt består av 37 lägenheter av varierande storlek. Fastigheten är synnerligen välskött med stora och omfattande renoveringar utförda. Uppvärmning: Vattenburen värme via fjärrvärme. Självdrag. Övriga utrymmen: Gemensam spaavdelning med dusch och bastu. Källarförråd. Välutrustad tvättstuga med 3 tvättmaskiner, 1 st torktumlare samt effektivt torkutrymme. Källarförråd ca 3 m2.
Balkong:
Rymlig och möblerbar balkong om ca 10 m2 med soligt läge i både öst- och väst.
Uppvärmning och el:
Vattenburen värme via fjärrvärme. Självdrag.
Energideklaration:
Energiklass C. Energiprestanda, primärenergital 74 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2020-09-30. Utföres av Andreas Ekstrand, Candera AB.
TV- och internetanslutning:
Fiber via Halmstadstadsnät. Leverantör Telia. Ett basutbud med kabel-TV ingår i månadsavgiften. Internet (Fiber) finns indraget via Telia.
Bilplats:
P-plats ingår i avgiften. Föreningen har 12 parkeringsplatser på fastighetens baksida som ingår i avgiften. Föreningen tillämpar "först till kvarn" principen. Parkeringsmöjlighet finns även i det närliggande parkeringshuset samt på gatorna i området.

Ekonomi

Pris:
1 850 000 kr, utgångspris.
Avgift:
2 266 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.
Andelstal:
Andel i föreningen är 2,42.
Indirekt nettoskuld:
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 62 496 kr.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 400 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: hushållsel 400 kr.
Antal personer i hushållet: 2.
Inre reparationsfond:
Inre reparationsfond saknas.
Pantsättning:
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 573 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1433 kr som betalas av köparen.

Förening

Brf Bromsen 2 i Halmstad. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen:
Synnerligen välskött förening med god ekonomi.
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.
Markägare: Föreningen äger marken.

Utförda renoveringar:
Förbättringsåtgärder består av fasadrenovering (1982), avloppsstammar renoverades (2005), installation av säkerhetsdörrar och postboxsystem (2006), balkongrenovering (2011), stenläggning framsida
(2012), takrenovering och ny utemiljö på entrésidan (2014) samt källarrenovering (2015).

Kommande renoveringar: Asfaltering av baksida ska utföras av Peab.

Övriga utrymmen: Gemensam spaavdelning med dusch och bastu. Källarförråd. Välutrustad tvättstuga med 3 tvättmaskiner, 1 st torktumlare samt effektivt torkutrymme.

Området

Fastigheten har ett mycket centralt läge med fritt och ljust läge intill Gunillaparken.

Övrigt

Utförda renoveringar:

2012 Omfattande renovering av samtliga ytskikt och kök, wc/dusch
2018 Renovering av tvättavdelning och hall. Byte av el-central
2018 Ny diskmaskin
2024 Ny kyl/frys.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Bissmarksgatan 8
Bissmarksgatan 8
Bissmarksgatan 8
Bissmarksgatan 8
Bissmarksgatan 8,
30296 Halmstad
Klicka för större karta