Det är vi som är Renghammar!

Nöjda kunder i generationer

Engagemang, professionalism, respekt.

Mycket har förändrats sedan familjeföretaget startades 1976, men ändå är allt sig likt. Renghammars hittar rätt köpare genom erfarenhet, gedigen kunskap och hög service. Du får ett personligt bemötande och konkreta svar på allt som rör bostadsaffären. Från första kontakt och värdering till slutbesiktning och kontraktsskrivning. Det är så man får nöjda kunder som återkommer i generationer.

Katarina och Charlotte driver Renghammar Mäklarkonsult idag. En liten byrå med ett ovanligt stort engagemang där du blir en prioriterad kund.

Senaste sålda

Stenhuggeriet Villa

Bergtallsvägen 22

Ett havsnära drömboende! En unik fastighet med absolut unikt läge och unik byggrätt - möjligheternas projekt är till salu!! Här finns möjlighet att bygga ett gigantiskt drömboende för 1 familj (ca 550 kvm!) eller ett bekvämt och lättskött boende för upp till 4 familjer (1-4 bostäder tillåts).

Söderkaj Bostadsrättslägenhet

Södra vägen 45

Här uppe på 6:e våningen, intill Nissans kant, är det nära både till himmel och hav! Kom och upplev denna rymliga och moderna 1:a med låg månadsavgift. Stor balkong med vidsträckt och rofylld utsikt över både Nissan och hamninloppet. Hela lägenheten är i mycket gott skick.

Söndrum Villa

Ljungåsvägen 5

Gedigen och arkitektritad villa med stora sällskapsytor och många sovrum. En riktig 50-tals pärla att förvalta och njuta av både ut- och invändigt. Unikt och naturskönt läge, bara ett stenkast från strandkanten. Stor tomt med obegränsade möjligheter, bygga ut? Eller stycka av? Vilken är din dröm?