Det är vi som är Renghammar!

Nöjda kunder i generationer

Engagemang, professionalism, respekt.

Mycket har förändrats sedan familjeföretaget startades 1976, men ändå är allt sig likt. Renghammars hittar rätt köpare genom erfarenhet, gedigen kunskap och hög service. Du får ett personligt bemötande och konkreta svar på allt som rör bostadsaffären. Från första kontakt och värdering till slutbesiktning och kontraktsskrivning. Det är så man får nöjda kunder som återkommer i generationer.

Katarina och Charlotte driver Renghammar Mäklarkonsult idag. En liten byrå med ett ovanligt stort engagemang där du blir en prioriterad kund.

Senaste sålda

Skipås Friliggande villa

Ekevägen 7

På högt läge intill skogskanten ligger denna trivsamma 1-plans villa som nu väntar på ny ägare. Området är synnerligen naturskönt med havet i väste och skogen i öster. Via gemensamhetsanläggningen som finns i området får du tillgång till pool, tennis, festlokal och massa andra trevligheter.

Centrum Friliggande villa

August Bondesons väg 5

Synnerligen charmig villa med perfekt kombination av välbevarade detaljer, centralt läge och ett genomgående gott skick! Lägg där till generösa boytor i hela 3 våningsplan och en lummig trädgårds-tomt av lättskött format. Varmt välkommen till visning av detta unika och charmiga boende!

Bergsgård/Bäckagård Kedjehus

Mastvägen 6

Kedjehus i barnvänligt och populärt bostadsområde. Trivsamt och praktiskt villaboende, perfekt för barnfamiljen. Tomt med lummig och insynsskyddad baksida. Flexibel planlösning som enkelt kan förändras till fler sovrum. Uppdatera interiören och du har nu skapat dig en lättskött & bekväm familjedröm.