Det är vi som är Renghammar!
Det är vi som är Renghammar!

Nöjda kunder i generationer

Engagemang, professionalism, respekt.

Mycket har förändrats sedan familjeföretaget startades 1976, men ändå är allt sig likt. Renghammars hittar rätt köpare genom erfarenhet, gedigen kunskap och hög service. Du får ett personligt bemötande och konkreta svar på allt som rör bostadsaffären. Från första kontakt och värdering till slutbesiktning och kontraktsskrivning. Det är så man får nöjda kunder som återkommer i generationer.

Katarina och Charlotte driver Renghammar Mäklarkonsult idag. En liten byrå med ett ovanligt stort engagemang där du blir en prioriterad kund.

Senaste sålda

Söndrum Kedjehus
Fruängsvägen 18

Det är lätt att tycka om de populära husen på Fruängsvägen och här på nr 18 får man dessutom ett extra privat och avskilt läge längst in på den lugna återvändsgatan. Läget är därmed ypperligt i området med närhet till "allt" i form av både service, skolor och natursköna omgivningar i direkt närhet!

Söndrum Kedjehus
Rönnängsvägen 8

Ett bekvämt 1-plansboende står högst upp mångas önskelista. På detta utmärkta läge har nuvarande ägare bott, trivts och vårdat sitt boende sedan 2002 och kan nu med varm hand överlämna till nästa lyckliga ägare!

Trottaberg Friliggande villa
Slupvägen 8

Här på lugna Slupvägen 8 väntar denna välplanerade och tilltalande 1-plans villa på sina nya ägare. Villan har uppdaterats av nuvarande ägare mellan åren 2017-2023 och kan nu erbjuda stora och härliga umgängesytor i form av kök och vardagsrum i öppen planlösning om hela 50 m2!

Högsta kreditvärdighet

UC GULD indikerar att Renghammar Mäklarkonsult är en trygg och solid partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning. UC Risk uppdateras dagligen och bedömer sannolikheten för ett företag att hamna på obestånd inom ett år.
Klicka på bilden för information om UC:s Riskklasser.