Det är vi som är Renghammar!

Nöjda kunder i generationer

Engagemang, professionalism, respekt.

Mycket har förändrats sedan familjeföretaget startades 1976, men ändå är allt sig likt. Renghammars hittar rätt köpare genom erfarenhet, gedigen kunskap och hög service. Du får ett personligt bemötande och konkreta svar på allt som rör bostadsaffären. Från första kontakt och värdering till slutbesiktning och kontraktsskrivning. Det är så man får nöjda kunder som återkommer i generationer.

Katarina och Charlotte driver Renghammar Mäklarkonsult idag. En liten byrå med ett ovanligt stort engagemang där du blir en prioriterad kund.

Senaste sålda

Söndrum havssidan Friliggande villa

Enplansvägen 18

Att bo och trivas på en och samma adress i över 60 år är sannerligen en förmån, detta fick ägaren av den fina 1-plans hus uppleva. Huset är välvårdat genom åren men nu är det dags för nya tider och nya idéer för att uppdatera till ett boende som passar 2020-talet. Grundförutsättningarna är utmärkta.

Tylösand Bostadsrättslägenhet

Tylöhusvägen 21 C

Sällan ges chansen att kunna förvärva en av de attraktiva lägenheterna i Brf Strandgården, så missa nu inte denna lilla pärla mitt i hjärtat av Tylösand. Livskvalité, rekreation, gångavstånd till milsvid sandstrand, samt golfklubb och hotell världsklass får du på köpet!

Bäckagård Radhus

Penngränd 8E

Optimalt familjeboende på attraktiva Penngränd! Välkommen till ett synnerligen trivsamt radhusboende som passar utmärkt för både vardagsliv och umgänge. Interiören är uppdaterad i modern och tilltalande stil med yt-effektiv planlösning. Välanlagd trädgårdsmiljö med privat och ostörd känsla.

Högsta kreditvärdighet

UC GULD indikerar att Renghammar Mäklarkonsult är en trygg och solid partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning. UC Risk uppdateras dagligen och bedömer sannolikheten för ett företag att hamna på obestånd inom ett år.
Klicka på bilden för information om UC:s Riskklasser.