Det är vi som är Renghammar!

Nöjda kunder i generationer

Engagemang, professionalism, respekt.

Mycket har förändrats sedan familjeföretaget startades 1976, men ändå är allt sig likt. Renghammars hittar rätt köpare genom erfarenhet, gedigen kunskap och hög service. Du får ett personligt bemötande och konkreta svar på allt som rör bostadsaffären. Från första kontakt och värdering till slutbesiktning och kontraktsskrivning. Det är så man får nöjda kunder som återkommer i generationer.

Katarina och Charlotte driver Renghammar Mäklarkonsult idag. En liten byrå med ett ovanligt stort engagemang där du blir en prioriterad kund.

Senaste sålda

Simlångsdalen Friliggande villa

Kyrkvägen 15

Villa i 1-plan med många mervärden i attraktiva Simlångsdalen. Effektivt bergvärmesystem (klass B i energideklarationen) ger låga driftskostnader som i kombination med ett välskött underhåll även ger låga underhållskostnader. Välanlagd trädgård och stort uterum är bonus till vår/sommarsäsongen.

Bergsgård Friliggande villa

Aron Skantz väg 15

Äntligen finns chansen att förvärva en gedigen 1-plansvilla med attraktivt läge mitt i hjärtat av Bergsgård. Generösa bo- och biytor samverkar på bästa sätt och utvändigt kan man dessutom njuta av ett soligt och fritt läge mot grönområde. Ett njutningsfullt och praktiskt boende för hela familjen!

Söndrumskyrkby Kedjehus

Vendelvägen 22

Synnerligen välskött och tilltalande kedjehus-boende mitt i centrala Söndrum med närhet till allt! Skicket är genomgående gott såväl in- som utvändigt, där nuvarande ägare har gjort ett flertal förbättringar bara under de senaste åren. Lägg där till låga underhålls- och driftkostnader!

Högsta kreditvärdighet

UC GULD indikerar att Renghammar Mäklarkonsult är en trygg och solid partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning. UC Risk uppdateras dagligen och bedömer sannolikheten för ett företag att hamna på obestånd inom ett år.
Klicka på bilden för information om UC:s Riskklasser.