Det är vi som är Renghammar!
Det är vi som är Renghammar!

Om oss

Nöjda kunder i generationer
Engagemang, professionalism, respekt.

Mycket har förändrats sedan familjeföretaget startades 1976, men ändå är allt sig likt. Renghammars hittar rätt köpare genom erfarenhet, gedigen kunskap och hög service. Du får ett personligt bemötande och konkreta svar på allt som rör bostadsaffären. Från första kontakt och värdering till slutbesiktning och kontraktsskrivning. Det är så man får nöjda kunder som återkommer i generationer.

Katarina och Charlotte driver Renghammar Mäklarkonsult idag. En liten byrå med ett ovanligt stort engagemang där du blir en prioriterad kund.

Senaste sålda

Tylösand Atriumfritidshus
Tyluddens fritidsby stuga nr 325

Missa inte denna lilla pärla mitt i hjärtat av Tylösand. Livskvalité, rekreation, gångavstånd till milsvid sandstrand, samt golfklubb och hotell världsklass får du på köpet!

Bergsgård/Bäckagård Friliggande villa
Penselgränd 4

Med tilltalande stil och exklusiv känsla har nuvarande ägare lyckats skapa ett boende som passar den moderna och medvetna barnfamiljen perfekt! Planlösningen och interiören fungerar utmärkt för både vardagen med familjen och umgänget med vännerna. Utemiljön är insynsskyddad och en dröm för många.

Bäckagård Friliggande villa
Kritgränd 8

Här på trivsamma Kritgränd väntar en fin familjevillan på sina nya ägare. Läget är utmärkt med närhet till flertalet skolor, service och natursköna omgivningar. Den gedigna grundstommen, skapar perfekta möjligheter när det nu är dags för en uppdatering av skick och standard!

Högsta kreditvärdighet

UC GULD indikerar att Renghammar Mäklarkonsult är en trygg och solid partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning. UC Risk uppdateras dagligen och bedömer sannolikheten för ett företag att hamna på obestånd inom ett år.
Klicka på bilden för information om UC:s Riskklasser.