Det är vi som är Renghammar!

Nöjda kunder i generationer

Engagemang, professionalism, respekt.

Mycket har förändrats sedan familjeföretaget startades 1976, men ändå är allt sig likt. Renghammars hittar rätt köpare genom erfarenhet, gedigen kunskap och hög service. Du får ett personligt bemötande och konkreta svar på allt som rör bostadsaffären. Från första kontakt och värdering till slutbesiktning och kontraktsskrivning. Det är så man får nöjda kunder som återkommer i generationer.

Katarina och Charlotte driver Renghammar Mäklarkonsult idag. En liten byrå med ett ovanligt stort engagemang där du blir en prioriterad kund.

Senaste sålda

Hjortseryd Friliggande villa

Hjortseryd 4

Oavsett om du söker lugnet för permanent- eller fritidsboende, så är denna fastighet den optimala idyllen för ett harmoniskt och fridfullt leverne i natursköna omgivningar. Nuvarande ägare har älskat och vårdat denna idyll under senare år och har gjort stora löpande förbättringar och renoveringar.

Tylösand Fritidshus

Tyluddens Fritidsby Ekonomisk Förening stuga 358

Endast ett stenkast från Tylösands kilometerlånga strand ligger detta optimala fritidsboendet där inte något har lämnats åt slumpen. Denna arkitektritade sommardröm har många unika och specialanpassade inredningslösningar såväl in- som utvändigt. Allt har optimerats för maximal komfort och funktion!

Östra Stranden Fritidshus

Snäppans Fritidsby 33

En riktig sommaridyll i mycket gott skick att njuta av redan sommaren 2022! Stugan byggdes 2002 och har allt man behöver för ett välfungerande sommarboende. Loftet har generös takhöjd och är väldisponerad med fyra bra sängplatser. Stugan har ett ovanligt bra läge, extra fritt och ostört.