Det är vi som är Renghammar!

Nöjda kunder i generationer

Engagemang, professionalism, respekt.

Mycket har förändrats sedan familjeföretaget startades 1976, men ändå är allt sig likt. Renghammars hittar rätt köpare genom erfarenhet, gedigen kunskap och hög service. Du får ett personligt bemötande och konkreta svar på allt som rör bostadsaffären. Från första kontakt och värdering till slutbesiktning och kontraktsskrivning. Det är så man får nöjda kunder som återkommer i generationer.

Katarina och Charlotte driver Renghammar Mäklarkonsult idag. En liten byrå med ett ovanligt stort engagemang där du blir en prioriterad kund.

Senaste sålda

Centrum Friliggande villa

Linnégatan 27A

Arkitektritad villa med perfekt kombination av charm, centralt läge och ett genomgående gott skick! Lägg där till generösa boytor i hela 3 våningsplan och vackert anlagd trädgårdstomt av lättskött format. Ett hem fyllt av charm, stil och karaktär som inte lämnar någon oberörd!

Centrum/Väster Friliggande villa

Kringelängsvägen 46

Gedigen tegelvilla på hörntomt med centralt läge och närhet till både centrum samt natursköna omgivningar. Många tunga yttre renoveringar har gjorts så som nytt tak, ny servisledning, dränering samt många nya fönster. Nu ges möjlighet för en ny ägare att sätta sin egen prägel på stil och interiör

Harplinge Friliggande villa

Stenbrottsvägen 10

Kom och upplev livskvaliteten av att bo rofyllt och naturskönt med både skogen och havet som granne! Alldeles intill skogsbrynet ligger denna trivsamma 1-plans villa på högt och insynsskyddat läge. Den effektiva planlösningen erbjuder fyra sovrum och generösa sällskapsytor.