Det är vi som är Renghammar!

Nöjda kunder i generationer

Engagemang, professionalism, respekt.

Mycket har förändrats sedan familjeföretaget startades 1976, men ändå är allt sig likt. Renghammars hittar rätt köpare genom erfarenhet, gedigen kunskap och hög service. Du får ett personligt bemötande och konkreta svar på allt som rör bostadsaffären. Från första kontakt och värdering till slutbesiktning och kontraktsskrivning. Det är så man får nöjda kunder som återkommer i generationer.

Katarina och Charlotte driver Renghammar Mäklarkonsult idag. En liten byrå med ett ovanligt stort engagemang där du blir en prioriterad kund.

Senaste sålda

Östra Förstaden Bostadsrättslägenhet

Kaptensgatan 6

I den anrika fastigheten Rudan 3 erbjuds nu en magnifik våning som utlovar sin nya ägare en fantastisk boendemiljö utöver det vanliga! Läget på husets fjärde våningsplan är optimalt med fri utsikt och extra generöst ljusinsläpp från hela 3 olika väderstreck.

Fyllinge Bostadsrättslägenhet

Mörtvägen 68

Ljus och välplanerad 3:a med privat gavel-läge och fri utsikt över öppet landskap! Ett lättskött och praktiskt boende i välordnad förening med närhet till både service och natursköna omgivningar.

Skummeslövsstrand Friliggande villa

Rågångsvägen 64

Ett kustnära boende med hänförande havsutsikt på synnerligen attraktivt läge. Vidsträckt utsikt över både hav och land att njuta av från denna lugna och rofyllda plats. Modernt helårsboende eller ett lyxigt fritidsboende? Du väljer och njuter varje dag! Missa inte den upplevelse, kom på visning!