Det är vi som är Renghammar!
Det är vi som är Renghammar!

Om oss

Nöjda kunder i generationer
Engagemang, professionalism, respekt.

Mycket har förändrats sedan familjeföretaget startades 1976, men ändå är allt sig likt. Renghammars hittar rätt köpare genom erfarenhet, gedigen kunskap och hög service. Du får ett personligt bemötande och konkreta svar på allt som rör bostadsaffären. Från första kontakt och värdering till slutbesiktning och kontraktsskrivning. Det är så man får nöjda kunder som återkommer i generationer.

Katarina och Charlotte driver Renghammar Mäklarkonsult idag. En liten byrå med ett ovanligt stort engagemang där du blir en prioriterad kund.

Senaste sålda

Brogård Friliggande villa
Valnötsvägen 5

Här på Valnötsvägen 5 erbjuds ett optimalt och bekvämt villaboende i 1-plan. Villan är synnerligen välskött. Plus för välplanerad planlösning och stora biytor. Värdefull utvecklingspotential finns i ovanvåningen som kan inredas om ytterligare boyta önskas. Tomt med soligt och insynsskyddat läge.

Frösakull Friliggande villa
Strandvägen 3

Synnerligen attraktiv adress där närhet till hav, strand, skog, golf och nöjesliv kombineras med ett lugnt och avskilt läge. Ett kärt och charmigt fritidsboende som under senare år fungerat utmärkt som året-runt-boende. Stor tomt och generös byggrätt skapar stora möjligheter för nästa ägare.

Vallås Bostadsrättslägenhet
Bergängsvägen 9 A

Välkommen till Bergängsvägen 9 A som under 25 års tid har tjänat sig som ett trivsamt och välordnad boende för nuvarande ägare. Nu är det dags för nya krafter att ta vid för att uppdatera och utveckla detta boende till sitt eget. Möjlighet till omedelbart tillträde!

Högsta kreditvärdighet

UC GULD indikerar att Renghammar Mäklarkonsult är en trygg och solid partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning. UC Risk uppdateras dagligen och bedömer sannolikheten för ett företag att hamna på obestånd inom ett år.
Klicka på bilden för information om UC:s Riskklasser.