Renghammar Mäklarkonsult har nöjda kunder i generationer
Ett urval av våra

Referenser

Nöjda kunder i generationer

Engagemang, professionalism, respekt. Mycket har förändrats sedan familjeföretaget startades 1976, men ändå är allt sig likt. Renghammars hittar rätt köpare genom erfarenhet, gedigen kunskap och hög service. Du får ett personligt bemötande och konkreta svar på allt som rör bostadsaffären. Från första kontakt och värdering till slutbesiktning och kontraktsskrivning. Det är så man får nöjda kunder som återkommer i generationer.

Katarina och Charlotte driver Renghammar Mäklarkonsult idag. En liten byrå med ett ovanligt stort engagemang där du blir en prioriterad kund.

Som fristående, engagerade och personliga mäklare har vi alla möjligheter att hjälpa dig till en framgångsrik bostadsaffär, oavsett om du vill sälja eller köpa. Det bästa vi vet är nöjda och trygga kunder. Se ett urval av våra referenser nedan!

Professionella, personliga, pålitliga! Vill ni ha en mäklarfirma som ser kunden, har djup insikt och stort kundunderlag för marknaden i Halmstad och alltid gör sitt yttersta för en bra affär så anlita Katarina och Charlotte. Vi köpte vårt drömhus och sålde vårt tidigare boende med Katarina. Det är det största man kan göra, att köpa och sälja hus. Katarina stöttade oss genom hela processen och med sitt kontaktnät kunde vi få till en väldigt kort och effektiv försäljningsprocess av vårt gamla och vara redo för tillträde till det nya i tid som säljarna önskade. Det möjliggjorde hela vår flytt och det är vi oändligt tacksamma för. Nu bor vi på drömboendet!
— Sandra
Vi som säljare har fått ett mycket professionellt och samtidigt personligt bemötande av Charlotte. Att ta reda på vad som skulle beskattas som vinst var en utmaning i vårt fall, något som Charlotte lade ner mycket grundligt arbete på. Vi är mer än nöjda med Charlotte!
— Margaret
Det var känslosamt och vemodigt att sälja sommarhuset i Eketånga efter 72 år. Jag är glad att det var Katarina Renghammar som hjälpte oss. Jag kände stort förtroende och kunde ringa med frågor om stort och smått under säljprocessen och fick alltid snabba svar. Katarina är omsorgsfull även med små detaljer och en väldigt duktig mäklare. Vi kände oss prioriterade och betydelsefulla som kunder.
— Ann-Charlotte
Efter att ha köpt en lägenhet av Renghammars har vi valt att även sälja med dem. Vi har vid ett par tillfällen sålt bostadsrätter med Renghammar mäklarkonsult och gjort mycket bra affärer. Som kund känner man sig verkligen sedd och hörd. Alltid vänligt och korrekt bemötande. Mycket trevliga och proffsiga mäklare. Om ni ska sälja så kan jag varmt rekommendera Charlotte och Katarina.
— Lotta
Katarina Renghammar är en superproffsig mäklare. Hon är trevlig, kunnig och ödmjuk och väldigt flexibel. Vi både sålde och köpte hus inom en vecka med Katarina som mäklare för båda, och vi är verkligen supernöjda med hennes insats i både sälj och köp. Jag vill verkligen rekommendera Katarina till alla er som ska köpa eller sälja hus. Den absolut bästa mäklare jag mött.
— Pernilla
Mycket nöjd med Katarinas jobb vid vår husförsäljning. Hon är proffsig, lyhörd och engagerad- kan varmt rekommendera henne.
— Säljare
Husaffären är den största affären man gör och då är det viktigt att man gör en god affär. Därför är det primärt att man anlitar en professionell mäklarfirma som är på tårna och en sådan firma är Renghammar
— Niclas
Det tog ungefär tre-fyra veckor att sälja vårt hus i Stenhuggeriet. Då hade vi redan köpt vår nya bostadsrätt inne i stan. Båda bostadsaffärerna sköttes på ett mycket bra sätt av Renghammar. Det jag uppskattar mest är den nära kontakten med Charlotte och Katarina. Tillgänglighet och personlighet ska inte underskattas.
— Birgitta och Kenth
Person och profession i en lyckad kombo! Engagemang för både säljare och köpare med allas bästa för ögonen.
Ett självklart val vid försäljning av bostad.
— Jenny
Hör upp! Det finns en uppsjö av mäklare där ute. En del av dem är bättre, andra är sämre. Jag vill vara tydlig :) Söker ni en mäklare som är bättre än bättre, dvs briljant, som är personlig och engagerad i varje enskilt uppdrag och som gör sitt yttersta från ax till limpa, då får familjeföretaget och systrarna Renghammar mina starkaste rekommendationer!
— Niclas
Charlotte och Katarina Renghammar
Kostnadsfri värdering

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad och få mer information om din bostads värde och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

* Obligatorisk uppgift