Sålda bostäder

Vi har en lång erfarenhet av fastighetsbranschen i Halmstad sedan två generationer tillbaka och vi vet att det alltid lönar sig att anlita en lokal expert. Här finner du ett urval av våra sålda objekt.

Brogård Friliggande villa
Valnötsvägen 5
129 kvm3 rum Såld
Här på Valnötsvägen 5 erbjuds ett optimalt och bekvämt villaboende i 1-plan. Villan är synnerligen välskött. Plus för välplanerad planlösning och stora biytor. Värdefull utvecklingspotential finns i ovanvåningen som kan inredas om ytterligare boyta önskas. Tomt med soligt och insynsskyddat läge.
Frösakull Friliggande villa
Strandvägen 3
90 kvm6 rum Såld
Synnerligen attraktiv adress där närhet till hav, strand, skog, golf och nöjesliv kombineras med ett lugnt och avskilt läge. Ett kärt och charmigt fritidsboende som under senare år fungerat utmärkt som året-runt-boende. Stor tomt och generös byggrätt skapar stora möjligheter för nästa ägare.
Vallås Bostadsrättslägenhet
Bergängsvägen 9 A
75 kvm3 rum Såld
Välkommen till Bergängsvägen 9 A som under 25 års tid har tjänat sig som ett trivsamt och välordnad boende för nuvarande ägare. Nu är det dags för nya krafter att ta vid för att uppdatera och utveckla detta boende till sitt eget. Möjlighet till omedelbart tillträde!
Centrum Bostadsrättslägenhet
Bissmarksgatan 8
48 kvm2 rum Såld
Välkommen till Bissmarksgatan 8 och denna välplanerade 2:a! På fritt och ljust läge på våning 3 finner vi denna charmiga lägenhet där inga bekvämligheter saknas. Fullutrustat kök, egen tvättavdelning samt stor solig balkong för att nämna några fördelar. Lägg där till en stabil och trygg förening!
Fyllinge Friliggande villa
Tornfalksvägen 8
158 kvm7 rum Såld
Söderkaj Bostadsrättslägenhet
Seglaregatan 3 A
63,4 kvm2 rum Såld
Välkommen upp till denna trivsamma 2-rummare med högt och ljust läge på populära Söderkaj. Den inglasade balkongen är ett stort mervärde året runt. Soligt och fritt läge med utsikt över den vackra innergården. Välskött och etablerad bostadsförening skapar ekonomisk trygghet och god trivsel.
Söndrum Friliggande villa
Gyllenhammars väg 33
162 kvm6 rum Såld
Gedigen villa med exklusiv karaktär och synnerligen tilltalande stil. Trädgården och utemiljön är en unik oas, helt insynsskyddad och privat. Generösa sällskapsytor och biytor ger gott om plats för både familjeliv, fritidsintressen och gäster. Ett boende med WOW-känsla så missa inte detta tillfälle!
Centrum /Östra Förstaden Bostadsrättslägenhet
 
206 kvm6 rum Såld
I den anrika fastigheten Rudan 3 erbjuds nu en magnifik och stor våning som utlovar sin nya ägare en fantastisk boendemiljö utöver det vanliga!
Söndrum Kedjehus
Fruängsvägen 18
149 kvm5 rum Såld
Det är lätt att tycka om de populära husen på Fruängsvägen och här på nr 18 får man dessutom ett extra privat och avskilt läge längst in på den lugna återvändsgatan. Läget är därmed ypperligt i området med närhet till "allt" i form av både service, skolor och natursköna omgivningar i direkt närhet!
Söndrum Kedjehus
Rönnängsvägen 8
125 kvm4 rum Såld
Ett bekvämt 1-plansboende står högst upp mångas önskelista. På detta utmärkta läge har nuvarande ägare bott, trivts och vårdat sitt boende sedan 2002 och kan nu med varm hand överlämna till nästa lyckliga ägare!
Kostnadsfri värdering

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad och få mer information om din bostads värde och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

* Obligatorisk uppgift