Centrum Friliggande villa

Linnégatan 27A

352 kvm7 rum Såld
Arkitektritad villa med perfekt kombination av charm, centralt läge och ett genomgående gott skick! Lägg där till generösa boytor i hela 3 våningsplan och vackert anlagd trädgårdstomt av lättskött format. Ett hem fyllt av charm, stil och karaktär som inte lämnar någon oberörd!
Centrum/Väster Friliggande villa

Kringelängsvägen 46

115 kvm5 rum Såld
Gedigen tegelvilla på hörntomt med centralt läge och närhet till både centrum samt natursköna omgivningar. Många tunga yttre renoveringar har gjorts så som nytt tak, ny servisledning, dränering samt många nya fönster. Nu ges möjlighet för en ny ägare att sätta sin egen prägel på stil och interiör
Harplinge Friliggande villa

Stenbrottsvägen 10

128 kvm Såld
Kom och upplev livskvaliteten av att bo rofyllt och naturskönt med både skogen och havet som granne! Alldeles intill skogsbrynet ligger denna trivsamma 1-plans villa på högt och insynsskyddat läge. Den effektiva planlösningen erbjuder fyra sovrum och generösa sällskapsytor.
Skipås Friliggande villa

Ekevägen 7

130 kvm4 rum Såld
På högt läge intill skogskanten ligger denna trivsamma 1-plans villa som nu väntar på ny ägare. Området är synnerligen naturskönt med havet i väste och skogen i öster. Via gemensamhetsanläggningen som finns i området får du tillgång till pool, tennis, festlokal och massa andra trevligheter.
Centrum Friliggande villa

August Bondesons väg 5

199 kvm9 rum Såld
Synnerligen charmig villa med perfekt kombination av välbevarade detaljer, centralt läge och ett genomgående gott skick! Lägg där till generösa boytor i hela 3 våningsplan och en lummig trädgårds-tomt av lättskött format. Varmt välkommen till visning av detta unika och charmiga boende!
Bergsgård/Bäckagård Kedjehus

Mastvägen 6

132 kvm5 rum Såld
Kedjehus i barnvänligt och populärt bostadsområde. Trivsamt och praktiskt villaboende, perfekt för barnfamiljen. Tomt med lummig och insynsskyddad baksida. Flexibel planlösning som enkelt kan förändras till fler sovrum. Uppdatera interiören och du har nu skapat dig en lättskött & bekväm familjedröm.
Centrum/Väster Friliggande villa

Kringelängsvägen 13

216 kvm8 rum Såld
Mindre hyresfastighet med lugnt och högt läge nära stan. Mycket gott skick såväl utvändigt som invändigt.
Söndrum Friliggande villa

Bergsgårdsvägen 8

157 kvm5 rum Såld
Gedigen 1-plans villa med generösa och härliga sällskapsytor med kontinental in-out-living-känsla. Den lummiga hörntomten är extra generös till sin storlek och den kringbyggda gårdsmiljön är synnerligen rofylld, en unik oas att njuta av varje dag.
Söndrum Friliggande villa

Vinbärsvägen 9

174 kvm6 rum Såld
Rymlig 1-plansvilla med gott om plats för både vardagsliv och umgänge. Familjelivet optimeras dessutom av ett ett fritt hörntomtsläge mitt i centrala Söndrum med direkt närhet till "allt"! Effektiv bergvärmeanläggning och nylagt tak borgar för låga drift- och underhållskostnader.
Haverdal Skallen Friliggande villa

Skallstugevägen 23

106 kvm5 rum Såld
Ett stycke av Haverdal och Skallens äldsta historia är nu till salu. Skallstugan uppfördes i mitten av 1800-talet och har tom. gett upphov till gatans namn! Fastigheten har ett högt och fritt läge på den ovanligt stora tomten om hela 1 776 m2. Generös byggrätt enlig gällande PB.
Rotorp Friliggande villa

Felix Körlings gata 4

113 kvm4 rum Såld
Här har en och samma ägare byggt, vårdat och trivts sedan 1960! En gedigen och arkitektritad villa med ett flertal unika och välbevarade detaljer med utmärkt läge på Rotorps lummiga höjder. Välkommen till Felix Körlings gata 4!
Centrum/Väster Bostadsrättslägenhet

Falckens Väg 32

110 kvm4 rum Såld
Ljus och härlig etagelägenhet på lugnt och centralt läge i stabil förening.
Stenhuggeriet Kedjehus

Rodervägen 4

183 kvm4 rum Såld
Högklassigt, bekvämt och lättskött 1-plansboende med modern och stilren interiör söker ny ägare. Missa inte chansen till ett härligt boende på attraktivt läge! Huset är synnerligen välvårdat och lättskött, en riktig pärla att överta. Utmärkt läge, havsnära och soligt intill grönområde.
Söndrum Friliggande villa

Petter Jydes väg 6

176 kvm7 rum Såld
Stor familjevilla i centrala Söndrum på insynsskyddat läge! Här finns både generösa bo- och biytor i kombination med låga driftskostnader. Närheten till allt som gör vardagslivet smidigt är ytterligare plus!
Stenhuggeriet Friliggande villa

Lugnets väg 5

185 kvm9 rum Såld
Magnifik villa i Stenhuggeriet med havsutsikt. Denna gedigna familjevilla har ett utmärkt läge, högt och insynsskyddat på lugn och charmig gata i populära Stenhuggeriet. Här finns gott om både plats för både vardagslivet och umgänget med familj och vänner. Ett kvalitetsboende utöver det vanliga!
Särdal Friliggande villa

Lundslättsvägen 35

178 kvm5 rum Såld
Ett unikt och kustnära boende som lämpar sig för både året-runt alt. som ett högklassigt fritidsboende. En helt privat oas i harmoni med hav & natur!
Söndrum Kedjehus

Gyllenhammars väg 17

115 kvm4 rum Såld
På utmärkt läge mitt i hjärtat av Söndrum ligger detta trivsamma kedjehus-boende med stora utvecklingsmöjligheter för den nya ägaren.
Söndrum Friliggande villa

Tågaliden 15

192 kvm6 rum Såld
Gedigen familjevilla i centrala Söndrum med havsutsikt! Ledorden för denna härliga villa är: generösa bo- och biytor, lättskött med låga drifts- och underhållskostnader, hög komfort och kvalitet med närhet till allt som familjen behöver i vardagen + soligt och insynsskyddat läge med havsutsikt!
Snöstorp Villa

Herr Olaus väg 6

118 kvm Såld
Väster Bostad

Magnus Stenbocks väg 56

Såld
På attraktiv adress och med utsikt över stad och hav ligger denna exceptionellt fina hyresfastighet och väntar på ny ägare. Ditt nästa drömboende?
Skedala Friliggande villa

Brogårdsvägen 27

117 kvm5 rum Såld
För dig som söker ett bekvämt villaboende på "Lugna gatan" strax utanför stan, så har du nu hittat helt rätt. Välkommen till Skedala och Brogårdsvägen 27. En trivsam 1-plans villa som vårdats och utvecklats av nuvarande ägare och som nu står redo att tas över av en ny lycklig ägare.
Östra Stranden Fritidshus

Norra Väret 36

50 kvm3 rum Såld
Lättskött fritidshus med året-runt-standard på ett av områdets allra bästa lägen! Här skapar du din privat idyll med lummig grönska runt om kring dig helt utan insyn. En välbyggd stuga med effektiv planlösning i 1,5 plan har kompletterats med en isolerad friggebod. Välkommen hit och njut av lugnet!
Centrum/Väster Friliggande villa

Sofiavägen 5

163 kvm8 rum Såld
Visst är vi många Halmstadbor som har slängt beundrande blickar på denna vackra villa intill Hallandsgården genom åren? För första gången på nästan 100 år är villan nu till salu och dags för en ny lycklig ägare att fortsätta vårda denna kultur- och arkitekturhistoriska skatt.
Pålsbo Bostadsrättslägenhet

Pålsbovägen 6

63 kvm2 rum Såld
Stenhuggeriet Tomt

Stenhuggerivägen 72 B

Såld
HALMSTAD Bostadsrättslägenhet

Tylösandsvägen 25

44,3 kvm2 rum Såld
Bekvämt boende med hög standard på bästa läge i Tylösand till låg månadskostnad! Bo själv eller hyr ut, du väljer vad som passar dig. Stor balkong i soligt läge!
Centrum/Väster Friliggande villa

Kringelängsvägen 23

166 kvm6 rum Såld
Mindre hyresfastighet med lugnt och högt läge nära stan. Mycket gott skick såväl utvändigt som invändigt. Möjlighet till inredning av vindsvåningen.
Stenhuggeriet Bostadsrätt

Långenäsvägen 19 D

103 kvm3 rum Såld
Stor 3:a med fritt och insynsskyddat läge i välmående förening. Bo lugnt och tryggt i attraktivt område med havet och naturen direkt in på knuten.
Fyllinge Bostadsrättslägenhet

Boxervägen 6 C

52 kvm2 rum Såld
Tylösand Fritidshus

Tyludden 226

24 kvm2 rum Såld
Pålsbo Bostadsrättsradhus

Hagalundsvägen 31 B

78,5 kvm3 rum Såld
Vallås Bostadsrättslägenhet

Vasängsvägen 102

88,5 kvm3 rum Såld
Söndrum Friliggande villa

Tenorvägen 36

145 kvm Såld
Gullbrandstorp Friliggande villa

Grangatan 42

Såld
Söndrum Friliggande villa

Örnäsvägen 46

Såld
Öster/Högskolan Bostadsrättslägenhet

Laholmsvägen 50 C

39 kvm1 rum Såld
Vallås Kedjehus

Ängsgårdsvägen 49

127 kvm Såld
Halmstad Friliggande villa

Tornfalksvägen 48

124 kvm Såld
Väster Kommersiell

Fogdegatan 27

Såld
Bäckagård Villa

Mastvägen 7

171 kvm Såld
Östra Stranden Fritidshus

Strandskatans Fritidsby 9

34 kvm Såld
Frösakull Villa

Möllegårdsvägen 5

112 kvm Såld
Stenhuggeriet Bostadsrätt

Långenäsvägen 15 B

116 kvm4 rum Såld
Tylösand Bostadsrättslägenhet

Tylösandsvägen 25

44,3 kvm2 rum Såld
Helfräsch 2: a ca 44 m2 i bästa läge i Tylösand ca 200 m från hotellet. 2 550 kr/månadskostnad. Parkett i hela lägenheten, golvvärme, kaklat badrum, stort skjutparti med utgång till granitbelagd altan om ca 16 m2.
Väster Friliggande villa

Hvitfeldtsgatan 39

226 kvm10 rum Såld
Kombinera eget boende, affärsverksamhet och uthyrning. Allt med utmärkt läge på Väster!
Stenhuggeriet Bostadsrätt

Långenäsvägen 17 C

75 kvm2 rum Såld
Trottaberg Friliggande villa

Skutevägen 6

160 kvm Såld
Onsjö Villa

Fammarp Fågelsång 393

190 kvm Såld
Haverdal Fritidshus

Blåklocksvägen 9

70 kvm3 rum Såld
Haverdal Bostadsrättsfritidshus

Anckerbyn 37/Skogsvägen 37

60 kvm4 rum Såld
Centrum Bostadsrätt

Bissmarksgatan 5

129 kvm4 rum Såld
Frösakull Friliggande villa

Kattegattsvägen 14 A

192 kvm Såld
Östra Stranden Fritidshus

Strandskatans Fritidsby 75

25 kvm Såld

Kostnadsfri värdering

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad och få mer information om din bostads värde och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

* Obligatorisk uppgift