Sålda bostäder

Vi har en lång erfarenhet av fastighetsbranschen i Halmstad sedan två generationer tillbaka och vi vet att det alltid lönar sig att anlita en lokal expert. Här finner du ett urval av våra sålda objekt.

Söndrum Kedjehus
Fruängsvägen 18
149 kvm5 rum Såld
Det är lätt att tycka om de populära husen på Fruängsvägen och här på nr 18 får man dessutom ett extra privat och avskilt läge längst in på den lugna återvändsgatan. Läget är därmed ypperligt i området med närhet till "allt" i form av både service, skolor och natursköna omgivningar i direkt närhet!
Söndrum Kedjehus
Rönnängsvägen 8
125 kvm4 rum Såld
Ett bekvämt 1-plansboende står högst upp mångas önskelista. På detta utmärkta läge har nuvarande ägare bott, trivts och vårdat sitt boende sedan 2002 och kan nu med varm hand överlämna till nästa lyckliga ägare!
Trottaberg Friliggande villa
Slupvägen 8
126 kvm4 rum Såld
Här på lugna Slupvägen 8 väntar denna välplanerade och tilltalande 1-plans villa på sina nya ägare. Villan har uppdaterats av nuvarande ägare mellan åren 2017-2023 och kan nu erbjuda stora och härliga umgängesytor i form av kök och vardagsrum i öppen planlösning om hela 50 m2!
Centrum Friliggande villa
Saltsjövägen 11
134 kvm5 rum Såld
Det är ett rent och sant nöje att få besöka Saltsjövägen 11, ett hem som andas omsorg och stolt ägande ända sedan 1931. Villan har ägts inom två generationer som alla har tagit mycket väl hand om både villan och trädgården. Ett centralt & gediget villaboende med mycket charm och karaktär erbjuds nu!
Centrum Kedjehus
Vallgatan 3A
107 kvm4 rum Såld
På adressen Vallgatan 3 A bor man historiskt sett väldigt länge! År 1954 uppförde ingenjör Allan Meijer detta gedigna och arkitektritade hus med ett flertal påkostade och unika detaljer som finns välbevarade här än idag. Välkommen till detta unika och karaktärsfulla boende mitt i hjärtat av city!
Östra Stranden Övrigt
Norra Väret 36
50 kvm3 rum Såld
Lättskött fritidshus med året-runt-standard på ett av områdets allra bästa lägen! Här skapar du din privat idyll med lummig grönska runt om kring dig helt utan insyn. En välbyggd stuga med effektiv planlösning i 1,5 plan har kompletterats med en isolerad friggebod. Välkommen hit och njut av lugnet!
Östra Stranden Övrigt
Norra väret 15
50 kvm2 rum Såld
Ett modernt och tilltalande fritidsboende att njuta av året om. Här finns plats för allt som hör ett modernt och lättskött boende i litet "villa-format". Läget är utmärkt inom det prydliga och välskötta området. Marken ägs gemensamt i förening vilket skapar trygghet och förmåner för medlemmarna.
Söndrum havssidan Friliggande villa
Enplansvägen 18
118 kvm4 rum Såld
Att bo och trivas på en och samma adress i över 60 år är sannerligen en förmån, detta fick ägaren av den fina 1-plans hus uppleva. Huset är välvårdat genom åren men nu är det dags för nya tider och nya idéer för att uppdatera till ett boende som passar 2020-talet. Grundförutsättningarna är utmärkta.
Tylösand Bostadsrättslägenhet
Tylöhusvägen 21 C
58 kvm2 rum Såld
Sällan ges chansen att kunna förvärva en av de attraktiva lägenheterna i Brf Strandgården, så missa nu inte denna lilla pärla mitt i hjärtat av Tylösand. Livskvalité, rekreation, gångavstånd till milsvid sandstrand, samt golfklubb och hotell världsklass får du på köpet!
Bäckagård Radhus
Penngränd 8E
139 kvm5 rum Såld
Optimalt familjeboende på attraktiva Penngränd! Välkommen till ett synnerligen trivsamt radhusboende som passar utmärkt för både vardagsliv och umgänge. Interiören är uppdaterad i modern och tilltalande stil med yt-effektiv planlösning. Välanlagd trädgårdsmiljö med privat och ostörd känsla.
Haverdal Bostadsrätt
Anckerbyn 17
52 kvm4 rum Såld
Mitt på Skallen i Haverdal ligger sommarparadiset Anckerbyn. Såväl läget som arkitekturen är unika i sitt slag. De 44 kedjehusen ägs som bostadsrätter och föreningen äger den stora tomten runt omkring husen. Alla har sin privata och insynsskyddade oas i de charmiga gårdsmiljöerna.
Frösakull Bostadsrättsradhus
Malörtsvägen 15
112,5 kvm5 rum Såld
Modernt och havsnära radhus-boende på attraktivt ytterläge! Bo med känslan av eget ägt boende, men utan krav på yttre underhåll och skötsel. Snabb inflytt är möjlig!
Trottaberg Friliggande villa
Jollevägen 5
158 kvm6 rum Såld
En rymlig 1-plansvilla står högt upp på mångas önskelista och extra plus blir det när den inrymmer både generösa bo- och biytor i form av 6 rok i 1 plan! Lägg där till ett ovanligt privat läge på hörntomt intill lummigt grönområde. Då ges alla förutsättningar för att hela familjen ska bo & trivas!
Lassagårdsberget Fritidshus
Hedmarksvägen 12
79 kvm4 rum Såld
Missa inte chans att förvärva ett av hallandskustens bästa lägen i idylliska Ugglarp.
Frösakull Friliggande villa
Fammarps gränd 8
114 kvm5 rum Såld
Vilket utmärkt tillfälle att säkra ett bekvämt 1-planboende i attraktiva Frösakull! Huset är välvårdat och läget ypperligt med insynsskyddad baksida och välanlagd trädgård intill naturskön strandskog.
Väster Parhus
Ljungbergsgatan 7
124 kvm6 rum Såld
Letar du efter ett centralt beläget hem med gott om ytor och en charmig atmosfär, då är detta parhus definitivt något för dig! Med gångavstånd till centrum, service, skolor och omsorg, kan du njuta av bekvämligheten att ha allt inom räckhåll. Ett lättskött boende med välfungerande planlösning.
Ågarp Friliggande villa
Ågarp Villa snäckros 243
124 kvm5 rum Såld
Villa Snäckros - En gedigen tegelvilla med en charmig och genuin atmosfär, som har ägts av en och samma familj sedan 1966. Nu erbjuds möjligheten för nästa ägare att skapa sitt lantliga drömhem med egen prägel på en fastighet med en lång och kär historia.
Tylösand Atriumfritidshus
Tyluddens Fritidsby Ekonomisk Förening stuga 331
22,5 kvm1 rum Såld
Missa inte chansen att säkra sommaren 2023 redan nu! Här på attraktiva Tyludden och stuga nummer 331 finner du ett lättskött och modernt fritidsboende med omedelbar närhet till långa sandstränder, solvarma klippor och golfbanor i världsklass!
Linehed Bostadsrättslägenhet
Hemmansvägen 29
64,5 kvm2 rum Såld
Missa inte denna chansen! Tilltalande 2,5:a med stilren och ljus interiör där allt renoverades under 2018. Genomgående planlösning med högt och fritt läge på 3:e våning och inglasad balkong. Lägg där till en stabil och ekonomiskt trygg förening med optimalt läge mellan city och högskolan.
Vallås Bostadsrättslägenhet
Bergängsvägen 9 B
75 kvm3 rum Såld
Synnerligen välskött och välrenoverad lägenhet i trygg och stabil br.förening. Fritt och ljust läge på andra våning med inglasad balkong som förlänger säsongen från tidig vår till sen höst. Kom och upplev ett välordnat lägenhetsboende som lämnar tid och pengar över till annat i livet!
Simlångsdalen Friliggande villa
Kyrkvägen 15
117 kvm6 rum Såld
Villa i 1-plan med många mervärden i attraktiva Simlångsdalen. Effektivt bergvärmesystem (klass B i energideklarationen) ger låga driftskostnader som i kombination med ett välskött underhåll även ger låga underhållskostnader. Välanlagd trädgård och stort uterum är bonus till vår/sommarsäsongen.
Bergsgård Friliggande villa
Aron Skantz väg 15
138 kvm4 rum Såld
Äntligen finns chansen att förvärva en gedigen 1-plansvilla med attraktivt läge mitt i hjärtat av Bergsgård. Generösa bo- och biytor samverkar på bästa sätt och utvändigt kan man dessutom njuta av ett soligt och fritt läge mot grönområde. Ett njutningsfullt och praktiskt boende för hela familjen!
Söndrumskyrkby Kedjehus
Vendelvägen 22
145 kvm6 rum Såld
Synnerligen välskött och tilltalande kedjehus-boende mitt i centrala Söndrum med närhet till allt! Skicket är genomgående gott såväl in- som utvändigt, där nuvarande ägare har gjort ett flertal förbättringar bara under de senaste åren. Lägg där till låga underhålls- och driftkostnader!
Getinge Friliggande villa
Slåttervägen 6
127 kvm5 rum Såld
På lugn återvändsgata i trivsamt villakvarter finner ni denna välskötta 1-plansvilla med många och stora mervärden. Låga elförbrukningar ligger helt rätt i tiden! Med solceller, braskamin och ny värmepump förbrukar nuvarande familj enbart 6351 kWh per år. Gott skick & välfungerade planlösning.
Stenhuggeriet Bostadsrätt
Långenäsvägen 13C
91,5 kvm3 rum Såld
Det är sällan som lägenheterna på markplan byter ägare så missa inte denna unika chans att skapa ditt nya bekväma drömboende. Läget är synnerligen attraktivt och det natursköna området är oerhört populärt. Bostadsrättsföreningen är välskött och skapar ett bekvämt och tryggt boende för sina medlemmar
Söndrum Jutarum Bostadsrättslägenhet
Entrévägen 5
82 kvm3 rum Såld
Nu äntligen ges chansen att förvärva ett av områdets bästa lägen på attraktiva Jutarum! Den trivsamma hörnlägenheten har ett synnerligen fritt & ljust läge med inglasad balkong i soligt syd/väst-läge. Hissen tar dig bekvämt upp till 3:e våningen och natursköna omgivningar finns direkt inpå knuten!
Stenhuggeriet Villa
Bergtallsvägen 22
255 kvm10 rum Såld
Ett havsnära drömboende! En unik fastighet med absolut unikt läge och unik byggrätt - möjligheternas projekt är till salu!! Här finns möjlighet att bygga ett gigantiskt drömboende för 1 familj (ca 550 kvm!) eller ett bekvämt och lättskött boende för upp till 4 familjer (1-4 bostäder tillåts).
Söderkaj Bostadsrättslägenhet
Södra vägen 45
48,5 kvm1 rum Såld
Här uppe på 6:e våningen, intill Nissans kant, är det nära både till himmel och hav! Kom och upplev denna rymliga och moderna 1:a med låg månadsavgift. Stor balkong med vidsträckt och rofylld utsikt över både Nissan och hamninloppet. Hela lägenheten är i mycket gott skick.
Söndrum Villa
Ljungåsvägen 5
195 kvm Såld
Gedigen och arkitektritad villa med stora sällskapsytor och många sovrum. En riktig 50-tals pärla att förvalta och njuta av både ut- och invändigt. Unikt och naturskönt läge, bara ett stenkast från strandkanten. Stor tomt med obegränsade möjligheter, bygga ut? Eller stycka av? Vilken är din dröm?
Centrum / Väster Parhus
Munkalyckevägen 7A
127 kvm5 rum Såld
En privat och lättskött oas på Väster mitt emellan centrum och Flygstaden.
Kristineslätt Bostadsrättslägenhet
Demokrativägen 12
70 kvm2 rum Såld
Hörnlägenhet med ljust och högt läge. Vacker och vidsträckt utsikt över både grönområden och fotbollsstadion, Havet och sandstranden når du på kort promenadavstånd (ca 800m) Lägenheten är välplanerad med ljusa väggar och neutralt ekparkettgolv. Balkongen är stor och ger gott om plats för möblering.
Söndrum Kedjehus
Gyllenhammars väg 9
118 kvm4 rum Såld
Välkommen till ett lättskött kedjehusboende på optimalt läge intill grönområde med soligt västerläge. Skicket är synnerligen gott både in- och utvändigt , vilket borgar för ett lättskött och bekymmersfritt boende för dess ägare. Interiören är stilren och sober med högklassiga materialval!
Söderkaj Bostadsrättslägenhet
Södra vägen 33
107,5 kvm3 rum Såld
Exklusiv & stilren gavellägenhet första parkett på Söderkaj. Läckert boende med inglasad balkong, fantastisk utsikt och maritim känsla.
Hjortseryd Friliggande villa
Hjortseryd 4
135 kvm6 rum Såld
Oavsett om du söker lugnet för permanent- eller fritidsboende, så är denna fastighet den optimala idyllen för ett harmoniskt och fridfullt leverne i natursköna omgivningar. Nuvarande ägare har älskat och vårdat denna idyll under senare år och har gjort stora löpande förbättringar och renoveringar.
Tylösand Fritidshus
Tyluddens Fritidsby Ekonomisk Förening stuga 358
24 kvm1 rum Såld
Endast ett stenkast från Tylösands kilometerlånga strand ligger detta optimala fritidsboendet där inte något har lämnats åt slumpen. Denna arkitektritade sommardröm har många unika och specialanpassade inredningslösningar såväl in- som utvändigt. Allt har optimerats för maximal komfort och funktion!
Östra Stranden Fritidshus
Snäppans Fritidsby 33
26 kvm1 rum Såld
En riktig sommaridyll i mycket gott skick att njuta av redan sommaren 2022! Stugan byggdes 2002 och har allt man behöver för ett välfungerande sommarboende. Loftet har generös takhöjd och är väldisponerad med fyra bra sängplatser. Stugan har ett ovanligt bra läge, extra fritt och ostört.
Tylösand Fritidshus
Stuga nr 332 i Tyluddens Fritidsby
24 kvm2 rum Såld
Missa inte möjligheten att få överta denna välskötta sommarpärla i idylliska Tyludden.
Bergsgård/Bäckagård Friliggande villa
Penselgränd 4
183 kvm6 rum Såld
Med tilltalande stil och exklusiv känsla har nuvarande ägare lyckats skapa ett boende som passar den moderna och medvetna barnfamiljen perfekt! Planlösningen och interiören fungerar utmärkt för både vardagen med familjen och umgänget med vännerna. Utemiljön är insynsskyddad och en dröm för många.
Ugglarp Tomt
Strandgärdesvägen 1
Såld
Generös byggrätt på stor tomt med havsutsikt i natursköna Ugglarp . Missa inte denna chans till drömbygge!
Söndrum Friliggande villa
Gitarrvägen 3
117 kvm5 rum Såld
Kom på visning och upplev denna trivsamma familjevilla. Läget är synnerligen attraktiv, i hjärtat av Söndrum med närhet till allt som familjen behöver i en aktiv vardag så som skola, förskola, fritidsaktiviteter, köpcentra m.m. När fritiden medger avkoppling finns natursköna omgivningar på nära håll
Bergsgård Friliggande villa
Krutkällarevägen 15
112 kvm4 rum Såld
För första gången sedan byggåret 1982 finns det nu möjlighet att förvärva den trevliga 1-plansvillan på Krutkällarevägen 15! Här har en och samma ägare byggt, bott och trivts under 40 års tid. Men nu är det dags för ny ägare att förädla och föra vidare detta trivsamma villaboende in i 2020-talet.
Väster Friliggande villa
Danströmsgatan 4
172 kvm7 rum Såld
1963 ritade arkitekterna Fredblad & Höstrup denna välplanerade och stilrena tegelvilla. Gedigen byggkonstruktion & effektiv planlösning med plats för den stora familjen. Insynsskyddat läge med närhet till sjukhuset, centrum & Galgberget.
Väster/Rotorp Friliggande villa
Gaggegatan 32
208 kvm7 rum Såld
Stor central villa i mycket fint skick, perfekt för den större familjen. Här njuter man varje dag av ett välfungerande familjeliv där det erbjuds både generösa bo- och biytor. Många och tunga renoveringar under senare tid skapar nu ett boende av hög kvalitet och komfort.
Östra Förstaden Bostadsrättslägenhet
Kaptensgatan 6
185 kvm5 rum Såld
I den anrika fastigheten Rudan 3 erbjuds nu en magnifik våning som utlovar sin nya ägare en fantastisk boendemiljö utöver det vanliga! Läget på husets fjärde våningsplan är optimalt med fri utsikt och extra generöst ljusinsläpp från hela 3 olika väderstreck.
Fyllinge Bostadsrättslägenhet
Mörtvägen 68
72 kvm3 rum Såld
Ljus och välplanerad 3:a med privat gavel-läge och fri utsikt över öppet landskap! Ett lättskött och praktiskt boende i välordnad förening med närhet till både service och natursköna omgivningar.
Skummeslövsstrand Friliggande villa
Rågångsvägen 64
116 kvm4 rum Såld
Ett kustnära boende med hänförande havsutsikt på synnerligen attraktivt läge. Vidsträckt utsikt över både hav och land att njuta av från denna lugna och rofyllda plats. Modernt helårsboende eller ett lyxigt fritidsboende? Du väljer och njuter varje dag! Missa inte den upplevelse, kom på visning!
Östra Stranden Fritidshus
Knipans Fritidsby 61
44,5 kvm3 rum Såld
Välskött och trivsam fritidsboende med året-runt-standard. Effektiv planlösning med två fina sovrum, vardagsrum, WC/dusch samt inglasat uterum. Extra sängplatser finns i friggeboden, plus förvaring i separat redskapsbod. Egen trädgårdstäppa i soligt läge!
Söndrum Kontor
Västrevångleden 2
Såld
Representativ kontorsfastighet med rymlig huvudbyggnad och fullt inredda annexbyggnader på optimalt läge och med goda parkeringsmöjligheter. Vackert anlagd trädgård- och gårdsmiljö med stilrena stensättningar och planteringar. Hela fastigheten kommer att bli tillgänglig för den nya ägaren!
Frösakull Bostadsrättslägenhet
Malörtsvägen 20
120,5 kvm3 rum Såld
Detta högklassiga seniorboende erbjuder en bekymmersfri tillvaro för sina medlemmar. En välplanerad lägenhet med stor balkong. Här finns många gemensamma mervärden i form av uppvärmd pool, gym, boulebana, två gästlägenheter och samlingslokal. Till varje lägenhet hör en egen carportplats och förråd
Brogård Kedjehus
Päronvägen 2
119 kvm4 rum Såld
Missa inte chansen att flytta in i detta välskötta kedjehu med hörntomtsläge! Här kombineras familjeliv med bekvämt villaboende på optimalt sätt. Planlösningen är synnerligen effektiv med 3 stora sovrum på ovanvåningen samt öppna sällskapsytor på entréplan. Plus för fina biytor i garage och förråd
Tylösand Bostadsrättslägenhet
Tylösandsvägen 25
55 kvm2 rum Såld
Bekvämt boende med hög standard på bästa läge mitt i Tylösand till låg månadskostnad! Stor terrass (20 m2) i soligt läge.
Vallås Kedjehus
Kornhills Norrgränd 30
117 kvm4 rum Såld
Ett välplanerat villaboende i barnvänligt område har alltid en given efterfrågan, så ta nu chansen att göra denna välvårdade villa till din bostadsdröm. Planlösningen är flexibel och kan enkelt ändras från ett till fyra sovrum. Interiören är i stora delar från 1978 och har därav renoveringsbehov.
Centrum Bostadsrättslägenhet
Stenvinkelsgatan 8
71,1 kvm3 rum Såld
Missa inte chansen att flytta direkt in i denna moderna 3:a med toppenläge . Högt och fritt läge med utsikt över citys takåsarna åt olika väderstreck. Öppen och genomgående planlösning med både inglasad balkong och stor öppen balkong. Stabil förening med låg och oförändrad avgift sedan 2003.
Åled Friliggande villa
Sandlyckevägen 1
118 kvm4 rum Såld
Välskött och välvårdat 1-plansboende där en och samma ägare har bott och trivts sedan 1973. Ett lättskött och underhållsfritt yttre i kombination med en yteffektiv och trivsam planlösning skapar tillsammans en varm och härlig hemkänsla. Lägg där till ett fritt och ljust hörntomtsläge!
Centrum Friliggande villa
Linnégatan 27A
352 kvm7 rum Såld
Arkitektritad villa med perfekt kombination av charm, centralt läge och ett genomgående gott skick! Lägg där till generösa boytor i hela 3 våningsplan och vackert anlagd trädgårdstomt av lättskött format. Ett hem fyllt av charm, stil och karaktär som inte lämnar någon oberörd!
Centrum/Väster Friliggande villa
Kringelängsvägen 46
115 kvm5 rum Såld
Gedigen tegelvilla på hörntomt med centralt läge och närhet till både centrum samt natursköna omgivningar. Många tunga yttre renoveringar har gjorts så som nytt tak, ny servisledning, dränering samt många nya fönster. Nu ges möjlighet för en ny ägare att sätta sin egen prägel på stil och interiör
Harplinge Friliggande villa
Stenbrottsvägen 10
128 kvm Såld
Kom och upplev livskvaliteten av att bo rofyllt och naturskönt med både skogen och havet som granne! Alldeles intill skogsbrynet ligger denna trivsamma 1-plans villa på högt och insynsskyddat läge. Den effektiva planlösningen erbjuder fyra sovrum och generösa sällskapsytor.
Skipås Friliggande villa
Ekevägen 7
130 kvm4 rum Såld
På högt läge intill skogskanten ligger denna trivsamma 1-plans villa som nu väntar på ny ägare. Området är synnerligen naturskönt med havet i väste och skogen i öster. Via gemensamhetsanläggningen som finns i området får du tillgång till pool, tennis, festlokal och massa andra trevligheter.
Centrum Friliggande villa
August Bondesons väg 5
199 kvm9 rum Såld
Synnerligen charmig villa med perfekt kombination av välbevarade detaljer, centralt läge och ett genomgående gott skick! Lägg där till generösa boytor i hela 3 våningsplan och en lummig trädgårds-tomt av lättskött format. Varmt välkommen till visning av detta unika och charmiga boende!
Bergsgård/Bäckagård Kedjehus
Mastvägen 6
132 kvm5 rum Såld
Kedjehus i barnvänligt och populärt bostadsområde. Trivsamt och praktiskt villaboende, perfekt för barnfamiljen. Tomt med lummig och insynsskyddad baksida. Flexibel planlösning som enkelt kan förändras till fler sovrum. Uppdatera interiören och du har nu skapat dig en lättskött & bekväm familjedröm.
Centrum/Väster Friliggande villa
Kringelängsvägen 13
216 kvm8 rum Såld
Mindre hyresfastighet med lugnt och högt läge nära stan. Mycket gott skick såväl utvändigt som invändigt.
Söndrum Friliggande villa
Bergsgårdsvägen 8
157 kvm5 rum Såld
Gedigen 1-plans villa med generösa och härliga sällskapsytor med kontinental in-out-living-känsla. Den lummiga hörntomten är extra generös till sin storlek och den kringbyggda gårdsmiljön är synnerligen rofylld, en unik oas att njuta av varje dag.
Söndrum Friliggande villa
Vinbärsvägen 9
174 kvm6 rum Såld
Rymlig 1-plansvilla med gott om plats för både vardagsliv och umgänge. Familjelivet optimeras dessutom av ett ett fritt hörntomtsläge mitt i centrala Söndrum med direkt närhet till "allt"! Effektiv bergvärmeanläggning och nylagt tak borgar för låga drift- och underhållskostnader.
Haverdal Skallen Friliggande villa
Skallstugevägen 23
106 kvm5 rum Såld
Ett stycke av Haverdal och Skallens äldsta historia är nu till salu. Skallstugan uppfördes i mitten av 1800-talet och har tom. gett upphov till gatans namn! Fastigheten har ett högt och fritt läge på den ovanligt stora tomten om hela 1 776 m2. Generös byggrätt enlig gällande PB.
Rotorp Friliggande villa
Felix Körlings gata 4
113 kvm4 rum Såld
Här har en och samma ägare byggt, vårdat och trivts sedan 1960! En gedigen och arkitektritad villa med ett flertal unika och välbevarade detaljer med utmärkt läge på Rotorps lummiga höjder. Välkommen till Felix Körlings gata 4!
Centrum/Väster Bostadsrättslägenhet
Falckens Väg 32
110 kvm4 rum Såld
Ljus och härlig etagelägenhet på lugnt och centralt läge i stabil förening.
Stenhuggeriet Kedjehus
Rodervägen 4
183 kvm4 rum Såld
Högklassigt, bekvämt och lättskött 1-plansboende med modern och stilren interiör söker ny ägare. Missa inte chansen till ett härligt boende på attraktivt läge! Huset är synnerligen välvårdat och lättskött, en riktig pärla att överta. Utmärkt läge, havsnära och soligt intill grönområde.
Söndrum Friliggande villa
Petter Jydes väg 6
176 kvm7 rum Såld
Stor familjevilla i centrala Söndrum på insynsskyddat läge! Här finns både generösa bo- och biytor i kombination med låga driftskostnader. Närheten till allt som gör vardagslivet smidigt är ytterligare plus!
Stenhuggeriet Friliggande villa
Lugnets väg 5
185 kvm9 rum Såld
Magnifik villa i Stenhuggeriet med havsutsikt. Denna gedigna familjevilla har ett utmärkt läge, högt och insynsskyddat på lugn och charmig gata i populära Stenhuggeriet. Här finns gott om både plats för både vardagslivet och umgänget med familj och vänner. Ett kvalitetsboende utöver det vanliga!
Särdal Friliggande villa
Lundslättsvägen 35
178 kvm5 rum Såld
Ett unikt och kustnära boende som lämpar sig för både året-runt alt. som ett högklassigt fritidsboende. En helt privat oas i harmoni med hav & natur!
Söndrum Kedjehus
Gyllenhammars väg 17
115 kvm4 rum Såld
På utmärkt läge mitt i hjärtat av Söndrum ligger detta trivsamma kedjehus-boende med stora utvecklingsmöjligheter för den nya ägaren.
Söndrum Friliggande villa
Tågaliden 15
192 kvm6 rum Såld
Gedigen familjevilla i centrala Söndrum med havsutsikt! Ledorden för denna härliga villa är: generösa bo- och biytor, lättskött med låga drifts- och underhållskostnader, hög komfort och kvalitet med närhet till allt som familjen behöver i vardagen + soligt och insynsskyddat läge med havsutsikt!
Snöstorp Villa
Herr Olaus väg 6
118 kvm Såld
Väster Bostad
Magnus Stenbocks väg 56
Såld
På attraktiv adress och med utsikt över stad och hav ligger denna exceptionellt fina hyresfastighet och väntar på ny ägare. Ditt nästa drömboende?
Skedala Friliggande villa
Brogårdsvägen 27
117 kvm5 rum Såld
För dig som söker ett bekvämt villaboende på "Lugna gatan" strax utanför stan, så har du nu hittat helt rätt. Välkommen till Skedala och Brogårdsvägen 27. En trivsam 1-plans villa som vårdats och utvecklats av nuvarande ägare och som nu står redo att tas över av en ny lycklig ägare.
Centrum/Väster Friliggande villa
Sofiavägen 5
163 kvm8 rum Såld
Visst är vi många Halmstadbor som har slängt beundrande blickar på denna vackra villa intill Hallandsgården genom åren? För första gången på nästan 100 år är villan nu till salu och dags för en ny lycklig ägare att fortsätta vårda denna kultur- och arkitekturhistoriska skatt.
Pålsbo Bostadsrättslägenhet
Pålsbovägen 6
63 kvm2 rum Såld
Stenhuggeriet Tomt
Stenhuggerivägen 72 B
Såld
HALMSTAD Bostadsrättslägenhet
Tylösandsvägen 25
44,3 kvm2 rum Såld
Bekvämt boende med hög standard på bästa läge i Tylösand till låg månadskostnad! Bo själv eller hyr ut, du väljer vad som passar dig. Stor balkong i soligt läge!
Centrum/Väster Friliggande villa
Kringelängsvägen 23
166 kvm6 rum Såld
Mindre hyresfastighet med lugnt och högt läge nära stan. Mycket gott skick såväl utvändigt som invändigt. Möjlighet till inredning av vindsvåningen.
Stenhuggeriet Bostadsrätt
Långenäsvägen 19 D
103 kvm3 rum Såld
Stor 3:a med fritt och insynsskyddat läge i välmående förening. Bo lugnt och tryggt i attraktivt område med havet och naturen direkt in på knuten.
Fyllinge Bostadsrättslägenhet
Boxervägen 6 C
52 kvm2 rum Såld
Tylösand Fritidshus
Tyludden 226
24 kvm2 rum Såld
Pålsbo Bostadsrättsradhus
Hagalundsvägen 31 B
78,5 kvm3 rum Såld
Vallås Bostadsrättslägenhet
Vasängsvägen 102
88,5 kvm3 rum Såld
Söndrum Friliggande villa
Tenorvägen 36
145 kvm Såld
Gullbrandstorp Friliggande villa
Grangatan 42
Såld
Söndrum Friliggande villa
Örnäsvägen 46
Såld
Öster/Högskolan Bostadsrättslägenhet
Laholmsvägen 50 C
39 kvm1 rum Såld
Vallås Kedjehus
Ängsgårdsvägen 49
127 kvm Såld
Halmstad Friliggande villa
Tornfalksvägen 48
124 kvm Såld
Väster Kommersiell
Fogdegatan 27
Såld
Bäckagård Villa
Mastvägen 7
171 kvm Såld
Östra Stranden Fritidshus
Strandskatans Fritidsby 9
34 kvm Såld
Frösakull Villa
Möllegårdsvägen 5
112 kvm Såld
Stenhuggeriet Bostadsrätt
Långenäsvägen 15 B
116 kvm4 rum Såld
Tylösand Bostadsrättslägenhet
Tylösandsvägen 25
44,3 kvm2 rum Såld
Helfräsch 2: a ca 44 m2 i bästa läge i Tylösand ca 200 m från hotellet. 2 550 kr/månadskostnad. Parkett i hela lägenheten, golvvärme, kaklat badrum, stort skjutparti med utgång till granitbelagd altan om ca 16 m2.
Stenhuggeriet Bostadsrätt
Långenäsvägen 17 C
75 kvm2 rum Såld
Trottaberg Friliggande villa
Skutevägen 6
160 kvm Såld
Onsjö Villa
Fammarp Fågelsång 393
190 kvm Såld
Haverdal Fritidshus
Blåklocksvägen 9
70 kvm3 rum Såld
Haverdal Bostadsrättsfritidshus
Anckerbyn 37/Skogsvägen 37
60 kvm4 rum Såld
Centrum Bostadsrätt
Bissmarksgatan 5
129 kvm4 rum Såld
Frösakull Friliggande villa
Kattegattsvägen 14 A
192 kvm Såld
Östra Stranden Fritidshus
Strandskatans Fritidsby 75
25 kvm Såld
Kostnadsfri värdering

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad och få mer information om din bostads värde och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

* Obligatorisk uppgift