Din lokala och personliga mäklare i Halmstad sedan 1976
Välkommen till oss!

Renghammar Mäklarkonsult

Din lokala och personliga mäklare i Halmstad sedan 1976. Varmt välkomna till systrarna Renghammar - vi tar oss an ditt livs viktigaste affär med stor kompetens och noggrannhet. Vi hjälper dig från din nuvarande adress till dina drömmars bostad!

Charlotte
Charlotte Renghammar
0703-56 30 89 charlotte@renghammar.se

Korrekt värdering och en bra arvodesmodell är viktigt för den som ska sälja sin bostad. Men det är mer som spelar in i en så stor och betydelsefull affär. Min drivkraft som mäklare är att både köpare och säljare ska känna sig trygga genom hela bostadsaffären. En lugn och saklig mäklare som lyssnar in, kommer med råd och är lite flexibel gynnar både säljare och köpare hela vägen fram till kontraktsskrivning.

Lita på din magkänsla när du väljer mäklare, men kika gärna på referenser, försäljningsstatistik, utmärkelser och utbildningar.

Renghammar har lång erfarenhet av bostadsaffärer utan överraskningar.

Charlotte Renghammar
Ledamot Mäklarsamfundet sedan 2007
Registrerad Fastighetsmäklarinspektionen.
Ekonomiexamen, Högskolan i Halmstad.
Fastighetsmäklarutbildning, Högskolan i Gävle
Ingår i programrådet för Fastighetsekonomerna på Högskolan i Halmstad
Lärare inom fastighetsförmedling vid Högskolan i Halmstad

Det är ett stort förtroende att få marknadsföra, visa och sälja en bostad. Omdömen som ”omsorgsfull, tillgänglig och personlig” blir jag därför extra glad över. Vi har haft förmånen att finnas med när fler än två tusen bostäder skiftat ägare, med nöjda människor på båda sidorna av bordet. Vi hittar rätt köpare och får rätt betalt för din bostad i en helt kvalitetssäkrad bostadsaffär.

Mitt bästa råd till dig som ska sälja din bostad? Anlita en mäklare med erfarenhet som du får förtroende för och ta gärna in referenser innan du bestämmer dig.

Hos oss blir du en stor och prioriterad kund. Nöj dig inte med mindre.

Katarina Renghammar
Ledamot Mäklarsamfundet sedan 1997
Registrerad Fastighetsmäklarinspektionen, Internationell utbildning – CIPS (Certified International Property Specialist)

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

* Obligatorisk uppgift
Högsta kreditvärdighet

UC GULD indikerar att Renghammar Mäklarkonsult är en trygg och solid partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning. UC Risk uppdateras dagligen och bedömer sannolikheten för ett företag att hamna på obestånd inom ett år.
Klicka på bilden för information om UC:s Riskklasser.