Bonnagårdsvägen 35

Alla bilder
FilmBildspel

Kedjehus - Söndrum

Välskött 1-plansboende mitt i hjärtat av Söndrum!

Ett välskött 1-plansboende står högst upp mångas önskelista. På detta utmärkta hörnläge har nuvarande ägare bott, trivts och vårdat sitt boende sedan 1989 och kan nu med varm hand överlämna till nästa lyckliga ägare!

Bonnagårdsvägen 35

Typ:
Kedjehus
Boarea:
129  kvm
Biarea:
19 kvm
Antal rum:
4 rum
Tomtarea:
655 kvm
Byggår:
1967
Driftkostnad:
37 100 kr/år
Pris:
4 500 000 kr, utgångspris

Visning

Lördag3/6

Föranmälan krävs, välkommen att kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning!

Tisdag6/6

Föranmälan krävs, välkommen att kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning!

Ansvarig mäklare

Katarina Renghammar

Assisterande

Charlotte Renghammar

Beskrivning

Här på Bonnagårdsvägen 35 har vi nu nöjet att presentera ett grundligt renoverat 1-plansboende med yt-effektiv planlösning och där såväl ut- som insidan har omhändertagits mycket väl av nuvarande ägare. Energisystemet är modernt och effektivt, som i kombination med de exteriöra renoveringarna borgar för både låga drift- och underhållskostnader i framtiden. Den välanlagda trädgården omgärdar husets fria hörnläge och det intilliggande grönområdet skapar ännu mer rymd och grönska till detta mycket privata läge. Sol-infallet är dessutom optimalt från morgon till kväll vilket ger goda möjligheter för odling och ett njutbart trädgårdsliv! Husets interiör passar för såväl barnfamiljen som paret utan barn, då tre effektiva sovrum erbjuds. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum fungerar lika väl till vardags som till fest. Den praktiska och nyrenoverade groventrén skapar ett stort mervärde och funktion för hela familjen.

Kom själv och upplev detta trivsamma boende på plats - väl mött på visning!

Välkommen till Bonnagårdsvägen 35, vi parkerar enkelt bilen i det vidbyggda garaget eller på den öppna biluppställningsplatsen utanför. Huset har två entréer, en groventré via garaget och en huvudingång längs husets långsida mot gatan. Vi väljer huvudentrén, innanför dörren möts vi av en möblerbar hall med plats för både ytterkläder och skor. Vi noterar även en praktiskt gästtoalett i direkt anslutning till entrén. I hallens förlängning får vi genast en överblick över såväl vardagsrummet som det intilliggande köket som nu finns på vår vänstra hand. Vi går in i köket med tillhörande matplats som har fint ljusinsläpp och utblick mot gatan. Köksinredningen består av släta vita luckor, bänkskivor av tåligt laminat i grå kulör samt stänkskydd i klarrött kakel. Allt i gott och fungerande skick. Innanför köket ligger den praktiska groventrén som kombineras med tvättavdelningen. Här finner vi även den effektiva värmepannan i form av luft/vatten-system. Vi uppmärksammar även den praktiska utgång till huset skyddade baksida med odlingsbänkar och altaner. Vi tar oss nu tillbaka till vardagsrummet som är lätt att möblera med både matgrupp och soffgrupp. Här finns även utgång till på husets baksida och den vackert anlagda trädgården. Vi tar oss nu vidare till det rymliga WC/dusch-utrymmet som är inrett med våtmatta i ljus-grå/beiga toner och har fönster mot gatan. Vägg i vägg med WC/dusch ligger ett av de två mindre sovrummen. Mittemot wc/duschutrymmet ligger master-bedroom som är större än de andra två och utgång till altan och den härliga trädgården. Samtliga sovrum har garderober och det finns även extra klädförvaring i den separata klädkammaren.

Fakta

Fastighetsbeteckning:
HALMSTAD EKETÅNGA 6:409.
Typ:
Kedjehus. 220 - Småhusenhet, bebyggd.
Storlek:
Boarea 129 m², biarea 19 m². Boareauppgift enligt Mätning. 4 rum varav 3 sovrum.
Tomt:
Tomtarea 655 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet.
Byggnad:
Byggnadstyp: 1-plan. Byggnadsår: 1967.
Uteplats:
Flera uteplatser finns dels öppen altan med trädäck och markis på baksidan samt stenlagd yta i trädgården.
Byggnadssätt:
 • Sand.
 • Betong.
 • Platta på mark.
 • Trä.
 • Trä.
 • Kalksandsten.
 • Papp.
 • Plåt.
 • 3-glasfönster.
 • Vattenburet system med oljepanna & luft/vatten-värmepump.
 • Självdrag.
 • Kommunalt


 • Radon: Mätning 2010-12-22 140 bq/m3.
Uppvärmning och el:
Vattenburet system med oljepanna & luft/vatten-värmepump. Anläggning: CTC, installerad 2007.
Energideklaration:
Energiklass D. Specifik energiprestanda 52 kWh/m² år. Energiprestanda, primärenergital 101 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2023-05-15. Utföres av Lennart Lindgren, Lindgren Kontroll AB.
Renoveringar:
2005 Öppnat upp planlösning mellan vardagsrum och kök samt nytt innertak i vardagsrums-del.
2006 Nya ytterdörrar
2010 Nya fönster och fönsterdörrar, 3-glas isolerglas med aluminiumklädd utsida
2022 Ny motordriven garageport
2022 Utvändig panel utbytt och målad 2022
2022 Nytt yttertak + hängrännor, stuprör, vindskivor och plåthuvar. (förberedelse för solceller)
2022 Totalrenovering tvättstuga och groventré.
TV- och internetanslutning:
Fiber via Halmstad stadsnät.
Bilplats:
Garage och öppen bilplats.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Planer och bestämmelser: Eketånga 6:266, Byggnadsplan (Status: avregistrerad, Beslutsdatum: 1968-02-01, Senast ändrad: 1989-03-14). Eketånga, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 1988-05-26, Senast ändrad: 2023-02-02).

Ekonomi

Pris:
4 500 000 kr, utgångspris.
Taxeringsvärde:
Taxeringsvärdet är 2 807 000 kr varav byggnadsvärde 1 622 000 kr. Fördelat på: småhusmark 1 185 000 kr och småhusbyggnad 1 622 000 kr. Typkod 220 - Småhusenhet, bebyggd. Taxeringsår: 2021.
Fastighetsskatt/-avgift:
9 287 kr/år
Pantbrev:
Totalt 640 300 kr.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 37 100 kr/år i nuvarande hushåll fördelat på: uppvärmning 24 000 kr, försäkring 4 900 kr, vatten/avlopp 5 400 kr och renhållning 2 800 kr. Årlig elförbrukning: 10 500 kWh/år.
Antal personer i hushållet: 2.
Försäkring: If försäkringsbolag.
Fastighetsskatt/-avgift 9 287 kr/år tillkommer.

Området

Centrala Söndrum, härifrån är det nära till allt! Läget är optimalt med omedelbar tillgänglighet till alla typ av service, affärer, restauranger, vårdcentraler, bibliotek, skola förskola, sportanläggningar etc. Busshållplatsen "ligger runt hörnan" och tidtabellen erbjuder många avgångar. På kort promenadavstånd ligger natursköna omgivningar med både hav, strand och skogsmiljö. Ca 2 km från bostaden ligger det kompletta köpcentrumet Flygstaden. Salta bad når du närmast inom en dryg kilometers avstånd. Avståndet till Tylösand är ca 5 km, här finns hotell med spa, golfbana i världsklass, restauranger m.m.

Villan har ett mycket bra och centralt läge i Söndrum. Insynsskyddad tomt som angränsar till grönområde. Närhet till skola, dagis, motionsanläggningar, strövområden, affärer m.m. är andra fördelar.

Övrigt

Bostaden är förbesiktigad av certifierad besiktningsman och försäkrad av säljaren för dolda fel i 10 år. Mäklaren har besiktningsprotokollet med sig vid visning. Önskar en spekulant att lägga bud på bostaden ska denne tagit del av besiktningsprotokollet innan han/hon lägger sitt bud. Budet skall då baseras på den kunskap spekulanten fått av protokollet. Det går även bra att ringa besiktningsmannen för rådfrågan.

Säljaren friskriver sig från allt ansvar för fel eller brist i fastigheten, i den mån dessa fel inte täcks av ovan nämnda säljaransvarsförsäkring. Köparen är med andra ord medveten om att han inte kan göra några påföljder gällande mot säljaren avseende sådana fel eller brister som inte täcks av försäkringen. Säljarens ansvar för sådana fel, vilka täcks av försäkringen, är vidare begränsat till utfallande försäkringsbelopp.

För kompletta försäkringsvillkor se under "Dokument och länkar" på webb-beskrivningen alternativt kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Bonnagårdsvägen 35,
30292 Halmstad

Klicka för större karta