Gyllenhammars väg 9

Alla bilder
FilmBildspel

Kedjehus - Söndrum

Kedjehusboende i oerhört gott skick med centralt och attraktivt läge mitt i Söndrum

Mitt i centrala Söndrum lockar detta moderna kedjehus på uppmärksamhet! Här erbjuds en helhet i synnerligen gott skick, såväl ut- som invändigt. Perfekt för dig som vill njuta av ett förenklat villaliv utan stora åtagande med renovering och underhåll. Välkommen till Gyllenhammarsväg 9 och visning!

Gyllenhammars väg 9

Typ:
Kedjehus
Boarea:
118  kvm
Biarea:
83 kvm
Antal rum:
4 rum
Tomtarea:
406 kvm
Byggår:
1963
Driftkostnad:
39 891 kr/år
Pris:
4 950 000 kr, utgångspris

Visning

Välkommen att
kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Katarina Renghammar

Assisterande

Charlotte Renghammar

Beskrivning

Mitt i centrala Söndrum lockar detta moderna kedjehus på uppmärksamhet! Här erbjuds en helhet i synnerligen gott skick, såväl ut- som invändigt. Perfekt för dig som vill njuta av ett förenklat villaliv utan stora åtagande med renovering och underhåll. Många renoveringar är gjorda under senare år, t.ex. ett exklusivt utrustat kök från HTH samt snyggt WC/dusch med SPA-känsla. Utbyggnaden har skapat generösa sällskapsytor med härligt atmosfär och interiör, här trivs familjen lika bra i vardagen som gästerna gör på festen.
Kom på visning, så lovar vi att era förväntningarna infrias!

När vi öppnar ytterdörren möts vi av en mycket ljus och välkomnande hall. Väggarna är vitmålade och så även taket som har spotlights för en perfekt allmänbelysning. Under våra fötter ligger ett praktiskt klinkersgolv som är både lättstädat och tåligt. Vi noterar även golvvärmen som skänker en skön känsla av extra komfort. Det finns gott om förvaringsmöjligheter för både ytterkläder och skor bakom de praktiska garderoberna med spegelskjutdörrarna som sträcker sig utmed hela hallens ena långsida. Huset har två källarnedgångar, varav en i direkt anslutning till entrén.
Men vi tar oss nu vidare till husets generösa umgängesdelar i form av det stora vardagsrummet som har en öppen planlösning mot den tillbyggda och ljusa matrumsdelen. Här finns det verkligen gott om umgänge för både familjehäng och umgänge med släkt och vänner. Braskaminen står centralt placerad här och skänker extra värme och trivsel till rummen. Från matrummet har man direkt utgång till den öppna solaltanen via ett stort och öppningsbart Hajomparti.
Husets andra naturliga mötespunkt är det välutrustade och moderna HTH-köket som byggdes om och helrenoverades 2016 med många välgenomtänkta detaljer och tekniska finesser som tillsammans bildar en snygg och stilren helhet. För att nämna några så finns här bl.a. inbyggt högtalarsystem, app-styrt styrsystem för belysning från Creston, vinkyl från Avintage, 80 cm bred induktionshäll och dubbla ugnar från Siemens. Ett fantastiskt rum som passar lika bra för att bara vara i, jobba, läsa läxan eller självklart för härlig matlagning för både vardag och fest!
Det intilliggande wc/dusch-utrymmet håller samma standardnivå som köket och går i sobra grå/beiga toner. Hela utrymmet renoverades 2018 och inte heller här har något lämnats åt slumpen , då både inredning och kakel-material har valts med stor omsorg. Extra värme och komfort får utrymmet genom både golvvärmen och den elektriska handdukstorken.
Här i entréplanet finner vi även ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om klädförvaring i den separata klädkammaren.

Källarplan:
Här finner vi ett rymligt och ljust inrett sovrum med direkt access via trappa till ovanplanet. De praktiska ljusbrunnarna med fönster förser rummet generöst med dagsljus under dagen, men upplevs också både mörkt och svalt nattetid. Ytterlige ett sovrum i ligger i direkt anslutning till det första och även detta är ljust och smakfullt inrett. Här finns även värdefulla biytor i form av förråd, pannrum samt praktisk tvättavdelning med dusch. Separat wc samt bastu.

Fakta

Fastighetsbeteckning:
HALMSTAD EKETÅNGA 6:199.
Typ:
Kedjehus. 220 - Småhusenhet, bebyggd.
Storlek:
Boarea 118 m², biarea 83 m². Boareauppgift enligt Lantmäteriet. 4 rum varav 3 sovrum.
Tomt:
Tomtarea 406 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet.
Byggnad:
Byggnadstyp: 1 plan + källare. Byggnadsår: 1963. Ytterväggarna i källarplanet är utreglade med distans, stålreglar och därefter klädda med gips.
Uteplats:
Altan med soligt syd/väst-läge med plank, trätrall, deck-light från 2020 samt terassmarkis.
Byggnadssätt:
 • Sand.
 • Betong.
 • Källare.
 • Isolerad regelstomme.
 • Trä.
 • Träpanel/tegel.
 • Papp 2002.
 • Plåt.
 • 3-glasfönster.
 • Värmepump luft-vatten + braskamin.
 • Självdrag.
 • Kommunalt
Uppvärmning och el:
Värmepump luft-vatten + braskamin. Anläggning: CTC, installerad 2006. Huvudsäkring: 25 A. Helt nya elledningar för belysning i kök och badrum. Nya strömbrytare i båda våningsplanen.
Renoveringsår:
Tillbyggt 1999.
Renoveringar:
1990 tillbyggnad + fönsterbyte
2006 Ny luft/vatten-pump
2016 Nytt HTH kök VH7
2018 Helrenovering av wc/dusch-utrymme
2021 Ommålning av sovrum, vardagsrum, matrum och entré
2020 Renovering av tvättavdelning
2022 Ny toalettstol i källarplan.
TV- och internetanslutning:
Fiber via Halmstads stadsnät. 125 kr/månden.
Bilplats:
Öppen bilplats för 2 personbilar.
Övriga byggnader:
Kallförråd ca 24 m2.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Gemensamhetsanläggning: Halmstad Eketånga Ga:17. Planer och bestämmelser: Eketånga, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19880526). Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer: Fråga Väckt Om Förordnande Enl 113 § Byggnadslagen, Fråga väckt om förordnande (Beslutsdatum: 19591216). Fråga Väckt Om Förordnande Enl 113 § Byggnadslagen, Fråga väckt om förordnande (Beslutsdatum: 19581001).

Ekonomi

Pris:
4 950 000 kr, utgångspris.
Taxeringsvärde:
Taxeringsvärdet är 3 000 000 kr varav byggnadsvärde 1 952 000 kr. Fördelat på: småhusmark 1 048 000 kr och småhusbyggnad 1 952 000 kr. Typkod 220 - Småhusenhet, bebyggd. Taxeringsår: 2021.
Fastighetsskatt/-avgift:
8 874 kr/år
Pantbrev:
Totalt 2 528 500 kr.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 39 891 kr/år i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 4 585 kr, elkostnad 26 832 kr, vatten/avlopp 5 275 kr, sotning 500 kr och renhållning 2 699 kr.
Antal personer i hushållet: 3.
Fastighetsskatt/-avgift 8 874 kr/år tillkommer.

Övrigt

Bostaden är förbesiktigad av certifierad besiktningsman och försäkrad av säljaren för dolda fel i 10 år. Mäklaren har besiktningsprotokollet med sig vid visning. Önskar en spekulant att lägga bud på bostaden ska denne tagit del av besiktningsprotokollet innan han/hon lägger sitt bud. Budet skall då baseras på den kunskap spekulanten fått av protokollet. Det går även bra att ringa besiktningsmannen för rådfrågan.
För kompletta försäkringsvillkor se under "Dokument och länkar" på webb-beskrivningen alternativt kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Gyllenhammars väg 9,
30292 Halmstad

Klicka för större karta