Hedmarksvägen 12

Alla bilder
FilmBildspel

Fritidshus - Lassagârdsberget

På första parkett på Lassagårdsberget!

Missa inte chans att förvärva ett av hallandskustens bästa lägen i idylliska Ugglarp.

Hedmarksvägen 12

Typ:
Fritidshus
Boarea:
79  kvm
Biarea:
20 kvm
Antal rum:
4 rum
Tomtarea:
1 214 kvm
Byggår:
1973
Driftkostnad:
26 078 kr/år
Pris:
5 500 000 kr, utgångspris

Visning

Söndag4/6

Ansvarig mäklare

Katarina Renghammar

Assisterande

Charlotte Renghammar

Beskrivning

På absolut unikt läge finner ni denna kustnära fastighet där panoramautsikten över Kattegatt ständigt är närvarande och i fokus. Endast den mjuka strandängen skiljer tomt och strand. Naturens alla element skänker både ro och energi, sommar som vinter. Fastigheten har använts som fritidsbostad men har fina utvecklingsmöjligheter enligt gällande planbestämmelser för den som tänker sig ombyggnad alt. nybyggnation. Missa inte chansen att skapa din egen kust-pärla på detta ypperliga läge i en sann halländsk fritidsidyll!

Fakta

Fastighetsbeteckning:
FALKENBERG UGGLARP 2:47.
Storlek:
Boarea 79 m², biarea 20 m². Boareauppgift enligt Ritning(ar). 4 rum varav 3 sovrum. (72 m2 boarea enligt Lantmäteriet).
Tomt:
Tomtarea 1 214 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet.
Byggnad:
Byggnadstyp: 1 plan. Byggnadsår: 1973.
Uteplats:
Inglasad altan i enkelt utförande med trätrall, plasttak samt både fasta- och öppningsbara fönsterpartier.
Byggnadssätt:
 • Sand.
 • Betonghålsten.
 • Torpargrund.
 • Trä.
 • Trä.
 • Stående träpanel, utvändig målning 2012.
 • Betongpannor.
 • Plåt.
 • 2-glasfönster kopplade + 3-glasfönster isoler.
 • Direktverkande el + luft/luft-värmepump.
 • Självdrag.
 • Kommunalt
Uppvärmning och el:
Direktverkande el + luft/luft-värmepump. Anläggning: IVT, installerad 2020. Ny VVB 2020. Äldre solvärmeanläggning på garagetak.
Renoveringsår:
Tillbyggnad av altan ca 17 m2, 1993.
Bilplats:
Vidbyggt garage med plats för 1 bil samt öppen bilplats.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Planer och bestämmelser: Ugglarp 2:73,del av, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 1971-03-03, Senast ändrad: 2023-02-24). Gemensamhetsanläggning: FALKENBERG UGGLARP GA:2 - VÄG OCH ANNAN ALLMÄN PLATSMARK. Rättigheter förmån: Officialservitut: RÄTT TILL NÖDIG UTFARTSVÄG ÖVER UGLARP 2:4 ÄVENSOM ANNAN MARK I DEN MÅN UGLARP 2:4 HAR RÄTT DÄRTILL SAMT Å DE OMRÅDEN, VILKEN ENLIGT AVSTYCKNINGSPLANEN ÄRO AVSEDDA TILL VÄG - VÄG. Rättigheter last: Ledningsrätt: VA.
Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse.

Ekonomi

Pris:
5 500 000 kr, utgångspris.
Taxeringsvärde:
Taxeringsvärdet är 2 003 000 kr varav byggnadsvärde 770 000 kr. Fördelat på: småhusmark 1 233 000 kr och småhusbyggnad 770 000 kr. Typkod 220 - Småhusenhet, bebyggd. Taxeringsår: 2021.
Fastighetsskatt/-avgift:
9 287 kr/år
Pantbrev:
Totalt 100 000 kr.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 26 078 kr/år i nuvarande hushåll fördelat på: uppvärmning 18 500 kr, försäkring 2 091 kr, vatten/avlopp 4 522 kr och renhållning 965 kr. Årlig elförbrukning: 6 812 kWh/år.
Antal personer i hushållet: 1.
Försäkring: Länsförsäkringar.
Fastighetsskatt/-avgift 9 287 kr/år tillkommer.

Området

Landskapet består av omväxlande och vacker natur med strandängar, klipphällar, sandstrand och kusthedar. Denna del av den Halländska kuststräckan har en oerhört vacker natur att erbjuda. Området har en lugn och trivsam atmosfär där bebyggelsen blandas med såväl sommarboende som året-runt-boende. I Ugglarp finns tre fina badstränder med möjlighet till bad från både sandstrand, gräs och klippor. Stränderna är långgrunda och barnvänliga.

Övrigt

Bostaden är förbesiktigad av certifierad besiktningsman och mäklaren har besiktningsprotokollet med sig vid visning. Önskar en spekulant att lägga bud på bostaden ska denne tagit del av besiktningsprotokollet innan han/hon lägger sitt bud. Budet skall då baseras på den kunskap spekulanten fått av protokollet. Det går även bra att ringa besiktningsmannen för rådfrågan.

Dödsboet kommer i samband med kontraktsskrivning friskriva sig från allt ansvar för fel eller brister i fastigheten.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Hedmarksvägen 12,
31169 Ugglarp

Klicka för större karta