Kasten Rönnowsgatan 3 H

Alla bilder
FilmBildspel

Bostadsrättslägenhet - Centrum

Modernt och stilrent in i minsta detalj!

Det bästa av två världar - En toppmodern lägenhet i en trygg och äldre förening! Här på 2.a våning i stabila Brf Bikupan har hela lägenheten renoverats så nyligen som under 2021 med synnerligen god kvalité och utmärkt finish som slutresultat! Kom och upplev på plats!

Kasten Rönnowsgatan 3 H

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
62  kvm
Biarea:
4 kvm
Antal rum:
2 rum
Våning:
2 av 4, hiss finns
Byggår:
1982
Avgift:
3 352 kr/mån
Pris:
2 395 000 kr, utgångspris

Visning

Söndag24/10

Ansvarig mäklare

Katarina Renghammar

Assisterande

Charlotte Renghammar

Beskrivning

Det bästa av två världar - En toppmodern lägenhet i en trygg och äldre förening! Här på 2.a våning i stabila Brf Bikupan har hela lägenheten renoverats så nyligen som under 2021 med synnerligen god kvalité och utmärkt finish som slutresultat! Kom och upplev på plats!

Välkommen in i denna genomgående ljusa och synnerligen smakfulla lägenhet! Här har allt renoverats med finess, känsla och sinne för fina detaljer under 2021. Kvalitéten har man heller inte gjort avkall på, utan samtliga arbeten är utförda både fackmannamässigt och med fokus på höga materialval. Planlösningen har delvis öppnats upp till fördel för en ljusare och rymligare känsla mellan kök och vardagsrum. Lägenheten har även en genomgående planlösning med fönster respektive balkong i två väderstreck. Samtliga ytskikt i form av golv, väggar och tak är nya och i enhetliga material, så som vitpigmenterat och matt-lackat ekparkettgolv från Kährs. Alla väggar och tak är bredspacklade och därefter målade i sobra och ljusa toner. Även garderobsdörrar och listverk är in-målade i samma kulör som väggarna för en perfekt slutfinish.
Lägenhetens vardagsrum är till sin storlek rymligt och lättmöblerat med utgång till den inglasade balkongen där man gärna avnjuter morgonens första solstrålar tillsammans med morgonkaffet. Sovrummet har gott om plats för både en dubbelsäng och mindre möblemang. Det finns även fina förvaringsmöjligheter för kläder och skor i de integrerade garderoberna i generös fullhöjd. Det helkaklade wc/dusch-utrymmet bjuder på många stilrena intryck ihop med en sober färgskala i sandiga och vita toner. Såväl golv och väggar är klädda med keramik-kakelplattor från Golvabia, inredning från Svedbergs med dimmbar och bakgrundsbelyst spegel, praktisk duschvägg i helglas som går att vika in för generösare golvutrymme samt regndusch-blandare från Damixa. Samtliga rördragningar är dolda enligt "Säkert vatten för badrum" och vvb är inbyggd i den snygga förvaringsmöbeln, även jordfelsbrytare är installerat för utrymmet. Lägenhetens naturliga samtligspunkt är det supermoderna och välplanerade köket som även inrymmer en trevlig matplats med utsikt över den vackra innergården. Utrymmet inbjuder till såväl matlagning som umgänge med familj och vänner och tonerna är även här sobra och neutrala i form av släta vita luckor, 20 mm bänkskivor i vackert marmorerat mönster från LG Collection, dimbar LED-list under samtliga överskåp som sprider ett jämnt ljus över alla arbetsbänkar. Gott om förvaring i flertalet av skåp och lådor, samtliga vitvaror är både snyggt integrerade och mycket energisnåla.

Fakta

Fastighetsbeteckning:
Bikupan 4.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 2 av 4, hiss finns.
Storlek:
2 rum varav 1 sovrum. Boarea 62 m², biarea 4 m². Boareauppgift enligt bostadsrättsföreningen.
Byggnad:
Byggnadsår: 1982. Flerfamiljshus. Uppvärmning: Direktverkande el-system. Mekanisk frånluft. Övriga utrymmen: Cykel-förråd, stor gemensam tvättstuga i källarplan samt mindre tvättutrymme i entréplan i varje trappuppgång/port. Källarförråd.
Uppvärmning och el:
Direktverkande el-system. Mekanisk frånluft.
Energideklaration:
Energiklass E. Specifik energiprestanda 69 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2018-10-31. Utföres av Andreas Elmgen Riksbyggen.
TV- och internetanslutning:
Fiberanslutning via Halmstads Stadsnät.

Ekonomi

Pris:
2 395 000 kr, utgångspris.
Avgift:
3 352 kr/mån. I avgiften ingår bostadsrättstillägg och kallvatten. I månadsavgiften ingår kallvatten och bostadsrättstillägg. Individuell avläsning och debitering av elkostnad tillkommer.
Andelstal:
Andel i föreningen är 0,9493. Andel av årsavgift är 0,949%.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 350 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 100 kr och hushållsel 250 kr.
Antal personer i hushållet: 2. I summan för hushållsel ingår även uppvärmning.
Inre reparationsfond:
Inre reparationsfond finns om 237 kr, senast kontrollerad 2021-09-28.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1190 kr som betalas av säljaren.

Förening

Brf Bikupan. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Stabil förening med mycket god ekonomi och välskötta byggnader.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare.
Utförda renoveringar: 2012 Nya säkerhetsdörrar och postboxar i varje trappuppgång. + Elektroniska taggar till port och gemensamma utrymmen.
2017 Omfattande renoveringsarbete av innergården och uppförande av ett nytt miljöhus.
2021 Fiberanslutning via Halmstads Stadsnät samt installation av 5 st ladd-stationer i garaget.
Övriga utrymmen: Cykel-förråd, stor gemensam tvättstuga i källarplan samt mindre tvättutrymme i entréplan i varje trappuppgång/port.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Kasten Rönnowsgatan 3 H,
30294 Halmstad

Klicka för större karta