Kornhills Norrgränd 30

Alla bilder
Såld
FilmBildspel

Kedjehus - Vallås

Villa i lugnt och barnvänligt område

Ett välplanerat villaboende i barnvänligt område har alltid en given efterfrågan, så ta nu chansen att göra denna välvårdade villa till din bostadsdröm. Planlösningen är flexibel och kan enkelt ändras från ett till fyra sovrum. Interiören är i stora delar från 1978 och har därav renoveringsbehov.

Såld

Kornhills Norrgränd 30

Typ:
Kedjehus
Boarea:
117  kvm
Antal rum:
4 rum
Tomtarea:
247 kvm
Byggår:
1977

Ansvarig mäklare

Charlotte Renghammar

Assisterande

Katarina Renghammar

Beskrivning

Ett välplanerat villaboende i barnvänligt och lugnt område har alltid en given efterfrågan, så ta nu chansen att göra denna trivsamma villa till din bostadsdröm. Planlösningen är flexibel och kan enkelt ändras från ett till fyra sovrum. Med dubbla våtrum, WC/Dusch samt badrum, finns det gott om plats för både den lilla och en stora familjen. Området är populärt och ostört då alla bilar parkeras i områdets ytterkanter där alla har egen garageplats, dessutom finns flertalet allmänna parkeringsplatser. Interiören är i stora delar från 1978 och har därav visst renoveringsbehov. Är det du och din familj som tar detta välfungerade villaboende och uppdaterar det till version 2022?

Entrén ligger längs husets sydvästra gavel. På höger hand ligger ett av husets våtrum, på detta våningsplan kombineras toalett och dusch. Vägg i vägg med Wc/Dusch-utrymmet ligger tvättstugan som har en utgång. Vi går vidare och passerar på höger hand trappan som leder upp till ovanvåningen. I huset bortre gavel ligger det mysiga köket som ger gott om plats för både matlagning och matplats. Intill köket ligger det rymliga vardagsrummet. Det finns möjlighet att skapa ett sovrum i den del av vardagsrummet som idag används som matsal.

På ovanvåningen fördelas boytan över ett sovrum, stort allrum samt badrum och klädkammare. Här kan rumsföredelningen enkelt ändras så att ytterligare två sovrum kan fås om man delar av allrummet i två enheter.

Fakta

Typ:
Kedjehus. 220 - Småhusenhet, bebyggd.
Storlek:
Boarea 117 m². Boareauppgift enligt Lantmäteriet. 4 rum varav 1-4 sovrum.
Tomt:
Tomtarea 247 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet.
Byggnad:
Byggnadstyp: 1,5 plan. Byggnadsår: 1977.
Uteplats:
Inglasat uterum.
Byggnadssätt:
 • Morän/lera.
 • Lecablock.
 • Platta på mark.
 • Isolerad regelstomme.
 • Trä.
 • Tegelstensfasad + liggande träpanel.
 • Betongpannor.
 • Plåt.
 • Direktverkande el.
 • Mekanisk frånluft.
 • Kommunalt
Uppvärmning och el:
Direktverkande el.
Energideklaration:
Energiklass F. Specifik energiprestanda 92 kWh/m² år. Energiprestanda, primärenergital 179 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2021-12-28. Utföres av Lennart Lindgren.
Renoveringar:
1985 (ca) byggdes uterummet
2015 byttes träfasaden på huset.
Bilplats:
Garage i gemensamhetsanläggning.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Gemensamhetsanläggning: Halmstad Vallås Ga:2 - KÖRYTOR, GÅNGYTOR, GRÖNYTOR, PLANTERINGAR, PARKERINGSPLATSER, LEKPLATSER, VATTEN-, SPILL-OCH DAGVATTENLEDNINGAR JÄMTE TILLHÖRANDE BRUNNAR, VENTILER OCH BRANDPOSTER, HÄNGRÄNNOR, STUPRÖR, STUPRÖRSLEDNINGAR, DRÄNERINGSLEDNINGAR, VATTENMÄTARE I SAMTLIGA HUS,. Halmstad Vallås Ga:5 - GARAGE-OCH FÖRRÅDSBYGGNAD. Planer och bestämmelser: Vallås(omr Vid Kornhillsvägen), Stadsplan (Beslutsdatum: 19760514).

Området

Vallås är ett barnvänligt område endast ca 5 km från Halmstad centrum. Inom området finns ett mindre affärscentrum med bl.a. affärer, bibliotek, vårdcentral, mataffär och pizzeria. Ett flertal förskolor samt grundskola upp till årskurs 9 finns också på Vallås. Det kompletta köpcentrat Hallarna når du inom ca 2 km bilfärd.

Är det sandstrand och bad som lockar har du Östra stranden ca 5 km hemifrån. Området har även närhet till E6:an och Halmstad Arena med ishallar, badhus, fotbollsplaner, aktivitetshallar m.m. Området är
bebyggt med både lägenheter i hyresform, bostadsrätter, grupphus samt friliggande villor. Kornhill är ett populärt och synnerligen barnvänligt område med blifria gångar utanför husen. Parkering sker i friliggande garagebyggnader där även öppna p-platser finns.

Övrigt

FÖRBESIKTNING
Bostaden är förbesiktigad av certifierad besiktningsman. Protokollet finns finns tillgängligt vid visningen samt via mail i förväg om du föredrar det. Önskar en spekulant att lägga bud på bostaden ska denne tagit del av besiktningsprotokollet innan han/hon lägger
sitt bud. Budet ska då baseras på den kunskap spekulanten fått av protokollet. Det går även bra att ringa besiktningsmannen för rådfrågan.

FRISKRIVNING:
Säljarna kommer att tillämpa s.k. friskrivningsklausul, säljarna friskriver sig därmed från fel eller brister i fastighetens skick. Vill du ha mer info om vad friskrivning innebär så kontakta ansvarig fastighetsmäklare.