Malörtsvägen 15

Alla bilder
FilmBildspel

Bostadsrättsradhus - Frösakull

Havsnära läge i attraktiva Frösakull!

Modernt och havsnära radhus-boende på attraktivt ytterläge! Bo med känslan av eget ägt boende, men utan krav på yttre underhåll och skötsel. Välkommen till visning och Malörtsvägen 15!

Malörtsvägen 15

Typ:
Bostadsrättsradhus
Boarea:
112,5  kvm
Biarea:
4 kvm
Antal rum:
5 rum
Byggår:
2017-2018
Avgift:
5 072 kr/mån
Pris:
4 295 000 kr, utgångspris

Visning

Välkommen att
kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Katarina Renghammar

Assisterande

Charlotte Renghammar

Beskrivning

Välkommen till detta lättskötta och bekymmersfria boende i natursköna och attraktiva Frösakull! Här på ett av områdets redan bästa lägen har nuvarande ägare dessutom satsat på extra höga materialval invändigt och som en extra bonus, även en påkostad utemiljö. Värt att nämna är tex. fönstermarkiser på hela ovanplanet, stor terrassmarkis + infravärmare och vindskydd i anslutning till altanen. Ladd-station till elbil samt extra eluttag på baksida. Invändigt gjordes extra tillval i såväl kök- som badrum, är finns även delvis plejd-styrd belysning av spotlights. Närheten till både natursköna omgivningar, kommunikationer samt skola och förskola förenklar vardagslivet för familjen avsevärt! Bo med känslan av egen villa, men utan krav på yttre underhåll och skötsel. Välkommen till visning och Malörtsvägen 15!

Välkommen in till detta moderna och välplanerade radhusboende! Redan här i hallen får vi känslan av ljus och rymd och boytan är effektivt uppdelad på de två fulla våningsplanen.

Ett praktiskt klinkersgolv ligger under våra fötter och väggarna samt tak är genomgående vitmålade både här och i resten av våningsplanet. I direkt anslutning till entrén finner vi wc/dusch-utrymmet som är i helkaklat utförande och i stilren design med grå och vita toner. Känslan av extra komfort förstärks av både golvvärmeslingor under klinkersgolvet och den vägghängda handdukstorken.

Vägg i vägg med badrummet finner vi den separata tvättstugan, som med sin avskildhet effektivt "döljer" vardagstvätten både för egen del och för eventuella gäster. Utrymmet är utrustat med både tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Även värmepannan står placerad här.

Nu återstår husets härliga umgängesytor i form av kök, matplats och vardagsrum i en öppen och effektiv planlösning. Det praktiska arbets-köket är utrustat med släta vita luckor, från HTH, arbetsbänkar av tålig laminat i grafitgrå nyans och stänkskydd av stilrent vitt kakel. Vi noterar det trevliga ljusinsläppet via det liggande fönstret mellan över- och underskåp, som verkligen förstärker huset extra fria hörn-läge och som generöst förser rummet med dagsljus. Den maskinella utrustningen är av genomgående hög standard från Electrolux samt Husqvarna och smälter snyggt in i kökets moderna och raka formspråk. En praktisk bardel bildas mellan kök och vardagsrum och fungerar utmärkt för både läxläsning, morgonkaffet eller häng med gästerna!

Kökets matplats är placerad med utblick mot husets framsida och kvarterets trevliga gatumiljö. Nuvarande ägare använder dock detta utrymme idag som en utökad sällskaps- och förvaringsyta i perfekt anslutning till både kök och hall.

Husets vardagsrum är synnerligen ljust och tilltalande med ett flertal stora fönsterpartier mot husets trädgårdssida samt utgång till den härliga solaltanen i perfekt västerläge. Interiören i rummet består av ekparkettgolv, samt vitmålade väggar och tak. Härifrån vardagsrummet noterar vi även trappan med vackra detaljer i ek som leder oss upp till andra våningsplanet.

Här uppe på husets andra plan är känslan även här, både ljus och rymlig. Då hela våningsplanet har full taköjd och skapar på så sätt en extra stor möblerbarhet och flexibilitet. Den möblerbara hallen övergår i ett allrum som med fördel kan användas för TV-häng och spel för familjens yngre medlemmar. Alternativt om behovet finns, så går det utmärkt att avdela rummet till fördel för ytterligare ett sovrum.

Det helkaklade badrummet är stilrent i sitt utförande med badkar, vitt porslin samt snygga grå- och vita toner på kakel och klinkers. Den vägghängda handdukstorken värmer effektivt upp både upp frotté och utrymmet i sig. Extra plus för det lilla fönstret som både skapar rymd och förser rummet med extra dagsljus.

Husets master bedroom är rymligt till sin storlek och har gott om förvaringsmöjligheter i flertalet av de inbyggda garderoberna.
De två återstående sovrummen, som lämpar sig utmärkt som barnrum alt. gäst/kontor har en genomgående ljus och tilltalande interiör med ett lugnt läge mot den lummiga trädgårdssidan.

Fakta

Fastighetsbeteckning:
Onsjöhus.
Typ:
Bostadsrättsradhus.
Storlek:
5 rum varav 3-4 sovrum. Boarea 112,5 m², biarea 4 m². Boareauppgift enligt bostadsrättsföreningen.
Upplåten mark:
Uteplatsen/marken 321 m2 är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten).
Byggnad:
Byggnadsår: 2017-2018. Brf Onsjöhus består av 20 st radhus som uppfördes under åren 2017-2018 i modernt utförande med gjuten bottenplatta, vitmålad- liggande träpanel, 3-glasfönster samt grå takpannor. Varje lägenhet värms effektivt upp av en egen frånlufts-värmepump med vattenburet system. Uppvärmning: Vatttenburet system via elpanna Nibe F730 med frånluftsvärmepump. Isolerat varmförråd om ca 4 m2.
Uppvärmning och el:
Vatttenburet system via elpanna Nibe F730 med frånluftsvärmepump.
Energideklaration:
Energiklass C. Energiprestanda, primärenergital 71 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2021-09-07. Utföres av Seth Bengtsson.
TV- och internetanslutning:
Fiber via Halmstads Stadsnät AB.

Ekonomi

Pris:
4 295 000 kr, utgångspris.
Avgift:
5 072 kr/mån. I avgiften ingår vatten. Vatten och renhållning.
Andelstal:
Andel i föreningen är 5.
Indirekt nettoskuld:
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 1 442 957 kr. Uppgifter om räntebärande skulder och tillgångar enligt ÅR per 2022-02-28.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 1 303 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: uppvärmning 1 121 kr och försäkring 182 kr.
Antal personer i hushållet: 4.
I summan för uppvärmning är även hushållsel och laddning av el-bil inkluderat.
Försäkring: If skadeförsäkring. Stora hemförsäkringen.
Inre reparationsfond:
Inre reparationsfond saknas.
Pantsättning:
Bostadsrättsradhuset är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1207 kr som betalas av köparen.

Förening

Bostadsrättsföreningen Onsjöhus. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning.
Markägare: Föreningen äger marken.

Övrigt

Fr.om. april 2023 kommer månadsavgiften att höjas med 200 kr/mån. Notera att detta är första höjningen som föreningen gör sedan starten 2017. Nya avgiften kommer att bli 4 841 kr.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Malörtsvägen 15,
302 75 Halmstad

Klicka för större karta