Penngränd 8E

Alla bilder
På gång
FilmBildspel

Radhus - Bäckagård

Välplanerat radhus-boende på lugnt och ostört läge!

Optimalt familjeboende på attraktiva Penngränd! Välkommen till ett synnerligen trivsamt radhusboende som passar utmärkt för både vardagsliv och umgänge. Interiören är uppdaterad i modern och tilltalande stil med yt-effektiv planlösning. Välanlagd trädgårdsmiljö med privat och ostörd känsla.

På gång

Penngränd 8E

Typ:
Radhus
Boarea:
139  kvm
Biarea:
21 kvm
Tomtarea:
272 kvm
Byggår:
1973

Visning

Välkommen att
kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Katarina Renghammar

Assisterande

Charlotte Renghammar

Beskrivning

Optimalt familjeboende på attraktiva Penngränd! Välkommen till ett synnerligen trivsamt radhusboende som passar utmärkt för både vardagsliv och umgänge. Interiören är uppdaterad i modern och tilltalande stil med yt-effektiv planlösning. Välanlagd trädgårdsmiljö med privat och ostörd känsla. Extra plus för det optimala läget med närhet till allt som familjelivet kräver så som skola, bussförbindelser, service och aktiviteter så blir vardagen enkel för alla.

Fakta

Fastighetsbeteckning:
HALMSTAD BÄCKAGÅRD 1:200.
Typ:
Radhus. 220 - Småhusenhet, bebyggd.
Storlek:
Boarea 139 m², biarea 21 m². Boareauppgift enligt Lantmäteriet.
Tomt:
Tomtarea 272 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet.
Byggnad:
Byggnadstyp: 1,5 plan. Byggnadsår: 1973.
Byggnadssätt:
 • Sand.
 • Betong.
 • Platta på mark.
 • Trä.
 • Trä.
 • Stående träpanel.
 • Betongpannor.
 • Plåt.
 • 3-glasfönster.
 • Självdrag.
 • Kommunalt
Renoveringsår:
1999 Inglasning av altan.
Renoveringar:
2012 Omfattande renovering av kök, vardagsrum samt nytt parkettgolv i entréplanet. Marrakesh-klinkers i entrén. Nytt massivt trägolv på ovanplanet.
2014 Renovering av badrum i entréplan. Ny torktumlare.
2014 Ny plattsättning, trall samt staket på framsidan.
2015 Ny trätrall, samt staket och grind på baksidan.
2015 Installation av täljstenskamin
2015 Ny frys
2015 Renovering av de båda barnrummen på ovanplanet inkl. nytt takfönster.
2021 Renovering av kontorsdel på ovanplanet samt ny kläd-förvaring bakom praktiska skjutdörrar.
2021 Nytt yttertak inkl. takkupor och hängrännor.
2022 Nya fönster.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Gemensamhetsanläggning: Halmstad Bäckagård Ga:3. Planer och bestämmelser: Bäckagård 1:1, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19701009). Rättigheter last: Avtalsservitut: Immission - Se beskrivning. Samfällighet: HALMSTAD BÄCKAGÅRD S:3. : Avtalsservitut IMMISSION.

Ekonomi

Taxeringsvärde:
Taxeringsvärdet är 2 608 000 kr varav byggnadsvärde 1 892 000 kr. Fördelat på: småhusmark 716 000 kr och småhusbyggnad 1 892 000 kr. Typkod 220 - Småhusenhet, bebyggd. Taxeringsår: 2018.
Fastighetsskatt/-avgift:
8 524 kr/år
Pantbrev:
Totalt 2 517 000 kr.
Driftkostnad:
Fastighetsskatt/-avgift 8 524 kr/år tillkommer.

Övrigt

Bostaden är förbesiktigad av certifierad besiktningsman och försäkrad av säljaren för dolda fel i 10 år. Mäklaren har besiktningsprotokollet med sig vid visning. Önskar en spekulant att lägga bud på bostaden ska denne tagit del av besiktningsprotokollet innan han/hon lägger sitt bud. Budet skall då baseras på den kunskap spekulanten fått av protokollet. Det går även bra att ringa besiktningsmannen för rådfrågan.
För kompletta försäkringsvillkor se under "Dokument och länkar" på webb-beskrivningen alternativt kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Penngränd 8E,
30271 Halmstad

Klicka för större karta