Södra vägen 45

Alla bilder
FilmBildspel

Bostadsrättslägenhet - Söderkaj

Högt och ljust läge med härlig utsikt över både Nissan och Kattegatt!

Här uppe på 6:e våningen, intill Nissans kant, är det nära både till himmel och hav! Kom och upplev denna rymliga och moderna 1:a med låg månadsavgift. Stor balkong med vidsträckt och rofylld utsikt över både Nissan och hamninloppet. Hela lägenheten är i mycket gott skick.

Södra vägen 45

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
48,5  kvm
Antal rum:
1 rum
Våning:
6 av 7, hiss finns
Byggår:
2012-2013
Avgift:
2 628 kr/mån
Pris:
2 300 000 kr, utgångspris

Visning

Tordag6/10

Tidsbokad visning, välkommen att höra av dig för att boka din visningstid

Ansvarig mäklare

Charlotte Renghammar

Assisterande

Katarina Renghammar

Beskrivning

Välkommen upp till 6:e våning och denna välplanerade lägenhet alldeles intill Nissans kajkant. Kom och upplev denna rymliga och moderna 1:a med kvadratsmart planlösning och stilren interiör. Månadsavgiften är låg och trivselfaktorn är hög, vilket ger en trygghet för alla medlemmarna.

Utsikten och den tydliga närheten till Nissans vatten känns i hela lägenheten och skapar en rofylld och maritim känsla. Fönster och balkong i soliga väderstreck gör att dagsljuset ständigt flödar in i lägenheten. Lägenheten har bara haft en ägare sedan starten 2013 och all interiör är synnerligen gott skick. Takhöjden, de ljusa materialvalen och den öppen planlösningen ger en härlig karaktär av rymd och ljus.

Söderkaj har ett uppskattat och rofyllt läge strax utanför citys puls och larm.

Hallen är välkomnande och oväntat rymlig. Ett praktiskt och lättstädat klinkergolv kombineras med vita släta väggar och tak. Klädkammaren är ovanligt rymlig och ger stor valmöjlighet till att kombinera effektiv förvaring med t.ex. hemmakontor, gästsängplats etc. Det härliga vardagsrummet är lättmöblerat och kombineras i öppen planlösning med kök och matplats. Genast lägger man märke till de stora fönsterpartierna med fri utsikt över både Nissan och Kattegatt. Dagsljuset flödar in och ger extra liv och rymd åt rummet. Balkongen ha ett soligt och insynsskyddat läge med samma hänförande utsikt som i vardagsrummet. Det praktiska arbetsköket ha gott om skåpinredning och effektiva bänkytor. Intill ligger den ljusa och rymliga matplatsen. Det helkaklade WC/dusch-utrymmet kombineras med tvättmaskin, torktumlare på ett effektivt sätt.

Fakta

Fastighetsbeteckning:
Södra vägen 41-45.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 6 av 7, hiss finns.
Storlek:
1 rum varav 1 sovrum. Boarea 48,5 m².
Byggnad:
Byggnadsår: 2012-2013. Uppvärmning: Fjärrvärme, FTX.
Balkong:
Stor öppen balkong med vidsträckt utsikt över Nissan och hamninloppet.
Uppvärmning och el:
Fjärrvärme, FTX.
Energideklaration:
Energiklass D. Energiprestanda, primärenergital 78 kWh/m² år.
Bilplats:
Garage. Har separat kö. Garage 34 st, separat kö.

Ekonomi

Pris:
2 300 000 kr, utgångspris.
Avgift:
2 628 kr/mån. Hushållsel tillkommer.
Pantsättning:
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1208 kr som betalas av säljaren.

Förening

Brf Båtbryggan. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).

Området

Söderkaj är ett av Halmstads moderna och centrala bostadsområden som tidigare var varvs- och industriområde. En promenad från Halmstad Slott längs Dragvägen till Söderkaj är en ren fröjd. Promenadstråket övergår senare i den populära vandringsleden Prins Bertils stig. Småbåtsplatserna, bryggorna och Marinstugan bidrar till trivsam maritimkänsla. Området har närhet till centrum men tillräckligt avstånd så att trafik och övrig rörelse inte stör. I kvarteret finns den populära och charmiga kvarterskrogen Söderfamiljen. Området är synnerligen attraktivt vilket är lätt att förstå. Läget är soligt och utsikten är lika vacker mot centrum, som mot hamninloppet.

Övrigt

FRISKRIVNING:
Säljarna kommer att tillämpa s.k. friskrivningsklausul, säljarna friskriver sig därmed från fel eller brister i fastighetens skick. Vill du ha mer info om vad friskrivning innebär så kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Södra vägen 45,
302 90 Halmstad

Klicka för större karta