Stenbrottsvägen 10

Alla bilder
Budgivning pågår
FilmBildspel

Friliggande villa - Haverdal

1-plansboende med naturskönt och havsnära läge

Kom och upplev livskvaliteten av att bo rofyllt och naturskönt med både skogen och havet som granne! Alldeles intill skogsbrynet ligger denna trivsamma 1-plans villa på högt och insynsskyddat läge. Den effektiva planlösningen erbjuder fyra sovrum och generösa sällskapsytor.

Stenbrottsvägen 10

Typ:
Friliggande villa
Boarea:
128  kvm
Biarea:
33 kvm
Tomtarea:
1 002 kvm
Byggår:
1973
Driftkostnad:
31 791 kr/år
Pris:
3 500 000 kr, utgångspris
 
Budgivning pågår

Visning

Välkommen att
kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Charlotte Renghammar

Assisterande

Katarina Renghammar

Beskrivning

Alldeles intill skogsbrynet ligger denna trivsamma 1-plans villa på högt och insynsskyddat läge. Den effektiva planlösningen erbjuder fyra sovrum och generösa sällskapsytor. Husets konstruktion skapar låga underhållskostnader och ett lättskött boende. Tomten är stor och planbestämmelserna medger utbyggnad (250 kvm byggnadsarea) vilket är ytterligare en fördel och potential. Kom och upplev livskvaliteten av att bo rofyllt och naturskönt med både skogen och havet som granne!

Fakta

Fastighetsbeteckning:
HALMSTAD HAVERDAL 6:71.
Typ:
Friliggande villa. 220 - Småhusenhet, bebyggd.
Storlek:
Boarea 128 m², biarea 33 m². Boareauppgift enligt Boarea enl Lantmäteriet. Biarea enl ritning.
Tomt:
Tomtarea 1 002 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet.
Byggnad:
Byggnadsår: 1973.
Uteplats:
Trädäck (2018).
Byggnadssätt:
  • Torpargrund.
  • Stålprofil.
  • Stål.
  • Plåt.
  • Plåt.
  • Plåt.
  • 3-glasfönster isoler.
  • El - luftburen värme.
  • Mekanisk frånluft (F).
  • Kommunalt
Uppvärmning och el:
El - luftburen värme.
Energideklaration:
Energideklaration ej utförd.
Renoveringar:
Fönsterbyte har utförts i tre omgångar: gavel i vardagsrum (1995), vardagsrum mot gatan (2013), resterande fönster 2016. Ny garageport 2017. Trädäck 2018.
TV- och internetanslutning:
Området är uppkopplat och förberett för en fiberanslutning vid de flesta fastigheter. I ett uppkopplat område kostar det för närvarande 20 000 kr att ansluta villan, dvs. när Halmstads stadsnät tidigare lagt ner tom kanalisation vid tomtgränsen.
Bilplats:
Garage + öppen bilplats.
Övriga byggnader:
Vidbyggt garage samt förråd.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Planer och bestämmelser: Haverdal 6:1,6:7, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19630726). Gemensamhetsanläggning: Halmstad Haverdal Ga:5 - VÄGAR, PARKERINGSPLATSER, GÅNGVÄGAR, ALLMÄNPLATSMARK, VÄGBELYSNING. Planer och bestämmelser: Haverdal,harplinge, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19780824).

Ekonomi

Pris:
3 500 000 kr, utgångspris.
Taxeringsvärde:
Taxeringsvärdet är 2 489 000 kr varav byggnadsvärde 1 389 000 kr. Fördelat på: småhusmark 850 000 kr och småhusbyggnad 1 298 000 kr. Typkod 220 - Småhusenhet, bebyggd. Taxeringsår: 2021.
Fastighetsskatt/-avgift:
8 524 kr/år
Pantbrev:
Totalt 256 000 kr.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 31 791 kr/år i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 4 880 kr, elkostnad 21 652 kr, vatten/avlopp 2 150 kr, renhållning 2 609 kr och vägavg 500 kr.
Fastighetsskatt/-avgift 8 524 kr/år tillkommer.

Övrigt

Bostaden är förbesiktigad av certifierad besiktningsman och försäkrad av säljaren för dolda fel i 10 år. Mäklaren har besiktningsprotokollet med sig vid visning. Önskar en spekulant att lägga bud på bostaden ska denne tagit del av besiktningsprotokollet innan han/hon lägger sitt bud. Budet skall då baseras på den kunskap spekulanten fått av protokollet. Det går även bra att ringa besiktningsmannen för rådfrågan.

Säljaren friskriver sig från allt ansvar för fel eller brist i fastigheten, i den mån dessa fel inte täcks av ovan nämnda säljaransvarsförsäkring. Köparen är med andra ord medveten om att han inte kan göra några påföljder gällande mot säljaren avseende sådana fel eller brister som inte täcks av försäkringen. Säljarens ansvar för sådana fel, vilka täcks av försäkringen, är vidare begränsat till utfallande försäkringsbelopp.
Observera att försäkringen endast omfattar bostadsbyggnaden med vissa undantag som bl.a. rökgångar, el- och vvs-installationer.

För kompletta försäkringsvillkor se under "Dokument och länkar" på webb-beskrivningen alternativt kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Stenbrottsvägen 10,
30571 Haverdal

Klicka för större karta