Tyluddens Fritidsby Ekonomisk Förening stuga 358

Alla bilder
Såld
FilmBildspel

Fritidshus - Tylösand

Fritidsboende de-luxe!

Endast ett stenkast från Tylösands kilometerlånga strand ligger detta optimala fritidsboendet där inte något har lämnats åt slumpen. Denna arkitektritade sommardröm har många unika och specialanpassade inredningslösningar såväl in- som utvändigt. Allt har optimerats för maximal komfort och funktion!

Såld

Tyluddens Fritidsby Ekonomisk Förening stuga 358

Typ:
Fritidshus
Boarea:
24  kvm
Antal rum:
1 rum
Byggår:
2007

Ansvarig mäklare

Katarina Renghammar

Assisterande

Charlotte Renghammar

Beskrivning

Endast ett stenkast från Tylösands kilometerlånga sandstrand ligger detta optimala fritidsboendet där inte något har lämnats åt slumpen sedan byggåret 2007. Denna arkitektritade sommardröm har många unika och specialanpassade inredningslösningar såväl in- som utvändigt. Allt har optimerats för maximal komfort och funktion! Välkommen till visning och stuga 358 - din nästa sommarpärla?

Ingången till stugan når vi via altandäcket och det stora öppningsbara glas-partiet, som i helt öppet läge skapar en härlig "in- outliving" känsla mellan stugan och utemiljön. Här inne imponeras man direkt av planlösningen som har anpassats till att maximalt utnyttja varje effektiv kvadratmeter. Vi noterar en härlig ljus och rymd där halva innetaket är öppet upp i nock och andra hälften bildar ett smart sovloft med öppningsbart fönster. Under våra fötter ligger ett tåligt marockansk betonggolv med en mjuk och härlig patina. Golvvärmen förser golvet med extra värme och komfort om man så önskar. Det välplanerade arbetsköket överraskar med många genomtänkta och plats-anpassade lösningar så som den superpraktiska bänk-kylen av restaurangmodell, det specialbyggda diskstället i vackert teak som löper över den måttbeställda arbetsbänken i rostfritt utförande och som tillsammans skapar den helt rätta och lite råa industriella känslan. Det lilla Wc/dusch-utrymmet är i helkaklat utförande och även här värms golvet effektivt upp av golvvärmeslingor. Allrummets härliga lounge-del har byggts utifrån 3 st sängar som tillsammans bildar en smart U-form och kan på så sätt effektivt bäddas upp till kvällen och ge extra plats för nattgäster.

Fakta

Typ:
Fritidshus. 225 - Småhusenhet, småhus på ofri grund.
Storlek:
Boarea 24 m². Boareauppgift enligt Ritning(ar). 1 rum varav 1 sovrum.
Byggnad:
Byggnadstyp: 1 plan + sovloft. Byggnadsår: 2007.
Uteplats:
Bakom de låsbara jalusierna mot gatan öppnar den härliga utemiljön upp sig i form av ett stort trädäck med alla tänkbara bekvämligheter så som utedusch, effektivt utekök med grill och diskho i rostfritt utförande och praktisk förvaring av dynor och dyl. under den upphöjda och platsbyggda solbänken. 2016 installerades ett vackert och justerbart soltak på aluminiumprofiler över hela innergårds miljön.
Byggnadssätt:
 • Sand.
 • Betong.
 • Platta på mark.
 • Trä.
 • Trä.
 • Cementfiberskiva.
 • Papp.
 • Plåt.
 • 3-glasfönster.
 • Direktverkande el golvvärme.
 • Självdrag.
 • Kommunalt
Uppvärmning och el:
Direktverkande el golvvärme.
Energideklaration:
Energideklaration behövs ej.
TV- och internetanslutning:
Gemensamt och gratis Wifi finns i området.
Bilplats:
Parkeringsmöjlighet finns bakom fjärrstyrd bom och i direkt anslutning till stugan.

Övrigt

Bostaden är förbesiktigad och besiktningsprotokoll kommer att finnas att tillgå vid visning. Önskar en spekulant att lägga bud på bostaden ska denne tagit del av besiktningsprotokollet innan han/hon lägger sitt bud. Budet skall då baseras på den kunskap spekulanten fått av protokollet. Det går även bra att ringa besiktningsmannen för rådfrågan.