Vendelvägen 22

Alla bilder
På gång
FilmBildspel

Kedjehus - Söndrumskyrkby

Modernt och välskött!

Synnerligen välskött och tilltalande kedjehus-boende mitt i centrala Söndrum med närhet till allt! Skicket är genomgående gott såväl in- som utvändigt, där nuvarande ägare har gjort ett flertal förbättringar bara under de senaste åren. Lägg där till låga underhålls- och driftkostnader!

På gång

Vendelvägen 22

Typ:
Kedjehus
Boarea:
145  kvm
Biarea:
35 kvm
Antal rum:
6 rum
Tomtarea:
505 kvm
Byggår:
2008
Driftkostnad:
41 331 kr/år

Visning

Välkommen att
kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Katarina Renghammar

Assisterande

Charlotte Renghammar

Beskrivning

Här på Vendelvägen 22 kan en ny ägare njuta av ett välordnat och välskött boende under många kommande år framöver! Byggnadskonstruktionen är i grunden modern och nuvarande ägare har dessutom låtit utföra ett flertal förbättringar under de senaste åren som som nybyggt uterum, stilrent badrum och utvändig målning, bara för att nämna några saker. Planlösningen är öppen och ljus mellan kök, vardagsrum samt uterum som tillsammans bildar stora och generösa umgängesytor att njuta av. Tomten är av extra stort format och helt insynsskyddad och privat på huset baksida. Läget är dessutom toppen här i centrala Söndrum med närhet till allt som familjelivet kräver så som skola, bussförbindelser, service och aktiviteter så blir vardagen enkel för alla. Lägg där till låga underhålls- och driftkostnader och vi kan summera ett drömhus-boende för dig som nästa ägare!

Fakta

Fastighetsbeteckning:
HALMSTAD SÖNDRUM 3:41.
Typ:
Kedjehus. 220 - Småhusenhet, bebyggd.
Storlek:
Boarea 145 m², biarea 35 m². Boareauppgift enligt Lantmäteriet. 6 rum varav 4-5 sovrum.
Tomt:
Tomtarea 505 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet.
Byggnad:
Byggnadstyp: 1,5 -plan. Byggnadsår: 2008.
Uteplats:
Öppen soltaltan med trätrall och terrass-markis. Inglasat uterum från Willab garden (vår/höst), nybyggt från 2021 och om ca 19 m2.
Byggnadssätt:
 • Sand.
 • Betong.
 • Platta på mark.
 • Trä.
 • Trä.
 • Puts (2-stegs tätad puts).
 • Takpannor.
 • Plåt.
 • 3-glasfönster.
 • Värmepump-frånluft.
 • Mekanisk till- och frånluft.
 • Kommunalt
Uppvärmning och el:
Värmepump-frånluft.
Energideklaration:
Energiklass C. Energiprestanda, primärenergital 50 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2016-10-06. Utföres av Carl Zetterlund, Anticimex.
Renoveringsår:
2021 tillbyggnad av uterum.
Renoveringar:
2017 - Öppnat upp planlösning mellan kök och vardagsrum på entréplan. Tagit bort vägg i allrum på ovanvåning som tidigare avgränsade till ytterligare ett sovrum. Ny ekparkett i del av vardagsrum. Montering av spegelgarderobsdörrar på skena från Elfa i ett sovrum övre plan. Helt ny köksö från Ballingslöv med bänkskiva i massivt trä (gråoljad). Invändig målning av alla väggar samt innertak i hela huset utom tvättstuga.
2018 - Ny ekparkett i ett av sovrummen på övre plan. Lekstuga byggdes. Omläggning av trall på altan.
2019 - Utvändig målning av förråd. Tapet och invändig målning sovrum nedre plan.
2020 - Utvändig målning av fasad. Ny tvättmaskin Electrolux
2021 - Tillbyggnad av uterum (vår/höst) från Willab. Helrenovering av badrum övre plan med bland annat måttbeställd duschvägg från Macro Design, handdukstork och golvvärme. Invändig målning i vardagsrum och kök.
2022 - Invändig målning i hall.
TV- och internetanslutning:
Fiber via Telia.
Bilplats:
Carport med plats för 1 bil samt öppen bilplats.
Övriga byggnader:
Två st separata förrådsbyggnader (ett varmt- och ett kall-förråd) om sammanlagt ca 16 m2.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Planer och bestämmelser: Söndrum 3:8,del av.gruppbyggda Småhus., Detaljplan (Beslutsdatum: 20060621, Registreringsdatum: 20060911). Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer: Fornlämning (Registreringsdatum: 20061105).

Ekonomi

Taxeringsvärde:
Taxeringsvärdet är 3 359 000 kr varav byggnadsvärde 2 246 000 kr. Fördelat på: småhusmark 1 113 000 kr och småhusbyggnad 2 246 000 kr. Typkod 220 - Småhusenhet, bebyggd. Taxeringsår: 2021.
Fastighetsskatt/-avgift:
8 874 kr/år
Pantbrev:
Totalt 3 710 000 kr.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 41 331 kr/år i nuvarande hushåll fördelat på: uppvärmning 29 760 kr, försäkring 4 851 kr, vatten/avlopp 4 020 kr och renhållning 2 700 kr.
Antal personer i hushållet: 4.
Fastighetsskatt/-avgift 8 874 kr/år tillkommer.

Övrigt

I övrigt finns robotgräsklippare och centraldammsugare.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Vendelvägen 22,
30274 Halmstad

Klicka för större karta