• Bild 1
  • Bild 2
  • Bild 3
  • Bild 4
  • Bild 5

Tylösandsvägen 25

Alla bilder
FilmBildspel
Bostadsrättslägenhet - Tylösand
Semesterkänsla året om i Tylösand!

Fritidsboende med hög standard och tilltalande stil, mitt i Sveriges badparadis - Tylösand! Stor terrass i soligt läge skapar en riktigt lyxig semesterkänsla som varar året om. Kom på visning och fånga sommaren 2024!

Tylösandsvägen 25

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
44,3  kvm
Antal rum:
2 rum
Våning:
1 av 3, hiss finns
Byggår:
2016
Avgift:
4 788 kr/mån
Pris:
2 150 000 kr, utgångspris

Visning

Välkommen att
kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare
Charlotte Renghammar
Assisterande
Katarina Renghammar

Beskrivning

Fritidsboende med hög standard och tilltalande stil, mitt i Sveriges badparadis - Tylösand! Den välplanerade lägenheten har en stilren och ljus interiör som tilltalar de flesta inredningsstilar. Lättmöblerade rum med neutrala färger. Stor terrass i soligt läge skapar en riktigt lyxig semesterkänsla som varar året om. Här finns gott om plats för både härliga sommarkvällar och umgänge med familj och vänner. Helkaklat WC/dusch med egen tvättmaskin, golvvärme i hela lägenheten, stort skjutdörrsparti, fiberanslutning och ett fullutrustat kök gör detta boende extra bekvämt. Den låga månadsavgiften är också ett givet plus.
Kom på visning och fånga sommaren 2024!

Hela lägenheten har ekparkett utom wc/dusch som har klinkergolv med dubbel golvvärme (el- och vattenburen golvvärme) . Väggarna i wc/dusch är kaklade. Alla vägar är ljust målade och taken vitmålade med spotlights vid köksinredningen. Skjutparti och fönster är i aluminium med vitmålad ek på insida. Vattenburen golvvärme med individuell reglering i hela lägenheten.

Fakta

Fastighetsbeteckning:
TYLÖSAND 2:150.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 1 av 3, hiss finns.
Storlek:
2 rum varav 1 sovrum. Boarea 44,3 m². Boareauppgift enligt bostadsrättsföreningen.
Byggnad:
Byggnadsår: 2016. Stommen är byggd i betong. Fönster är i aluminium med massiv ek invändigt som är vitmålad. Stort skjutparti som går att tilta i låst läge. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Parkettgolv i hela lägenheten utom wc/dusch som är helkaklat och med klinkergolv. I badrummet finns även golvvärme med el. Vitt kök med bänkskiva i granit. Uppvärmning: Bergvärme 2016 (IVT). Mekanisk ventilation.
Uteplats:
Terrass: Stor terrass (ca 17 kvm) som är delvis överbyggd och delvis öppen. Här njuter man med fördel av solen under eftermiddag och kväll. Uteplats: På framsidan når solens strålar fram redan tidigt på morgonen, perfekt ställe att avnjuta dagens första kopp.
Uppvärmning och el:
Bergvärme 2016 (IVT). Mekanisk ventilation.
Energideklaration:
Energiklass E. Specifik energiprestanda 79 kWh/m² år. Energiprestanda, primärenergital 137 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2019-12-13.
TV- och internetanslutning:
Internet: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Halmstad Stadsnät. Ägare väljer själv och betalar vilken operatör man vill ha. Fiber finns indraget i lägenheten.
Bilplats:
12 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse.

Ekonomi

Pris:
2 150 000 kr, utgångspris.
Avgift:
4 788 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
Andelstal:
Andel i föreningen är 4,67.
Indirekt nettoskuld:
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 546 510 kr. Beräknad indirekt nettoskuld baseras på räkenskapsåret 2022:.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 483 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 137 kr och hushållsel 346 kr.
Inre reparationsfond:
Inre reparationsfond saknas.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 573 betalas av köpare kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1433 kr som betalas av köparen.

Förening

Brf Högåsen 1. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Markägare: Föreningen äger marken.

Området

Tylösand är kanske Halmstads största och mest välkända varumärke. Denna pärla ligger ca 9 km från centrum och är nog allra mest känd för den finkorniga sandstranden som lockar tusentals besökare en varm sommardag. Den blå flaggan som vajar på stranden är internationell miljöklassning. Livräddarna bevakar tryggt alla soldyrkande och badglada gäster. Intill strandkanten ligger förstklassiga Hotell Tylösand med flertal restauranger, konferensavdelning, after beach, konsertspelningar, gym, SPA, galleri m.m. Andra populära restauranger är Salt med sitt extremt havsnära läge och Punch som erbjuder en varierad meny, bar och äventyrsgolf. Prins Bertil stig passerar förbi Tylösand på sin väg från Halmstad centrum till bl.a. Ringenäs. Anrika Halmstad Golfklubb ligger i Tylösand och erbjuder totalt 36 hål i vacker strandskogsmiljö. Klubben har bl.a. arrangerat tävlingar i världsklass och köket utsågs nyligen till Sveriges bästa golfkrog.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Tylösandsvägen 25
Tylösandsvägen 25
Tylösandsvägen 25
Tylösandsvägen 25
Tylösandsvägen 25,
30273 HALMSTAD
Klicka för större karta