Stellan Mörners gata 19

Centrum/Nissastrand, Halmstad

Genomgångslägenhet med WOW-känsla på översta våningen!

Underbar och nybyggd (2020) genomgångslägenhet på översta våningsplanet med utsikt mot både Nissan och Galgberget. Lägenheten har generösa ytor där två rum och kök fördelas över hela 61,5 kvm. Till den effektiva och öppna planlösning adderas den fina balkongen som ytterligare plus. Material- och färgvalen är tidlösa och lätta att anpassa efter egen interiör och stil. Kök och vardagsrum i fin harmoni med många fönsterpartier ger ett härligt ljus och gör lägenheten lättmöblerad och trivsam. Högst upp på 5:e våningen är frihetskänslan stor och insynen liten. Här njuter man av ett ljust privat läge med utsikt åt flera väderstreck. Härlig utsikt mot både Galgberget, Nissan och järnvägsbron. Närheten till centrum är lika självklar som de vackra promenadstråken längs båda sidor av Nissan. Ett bostadsområde som erbjuder både puls och lugn i omedelbar närhet.

Fakta

Utgångspris
2 625 000 kr
Acceptpris alternativt bud
Månadsavgift

3 597 kr/mån

Rum

2 st

Sovrum

1 st

Boarea

61.5 m²

Våningsplan

5 / 5

Hiss

Ja

Byggnadsår

2020

Fastighetsmäklare

Profil

Charlotte Renghammar

070 356 30 89

charlotte@renghammar.se

Fastighetsmäklare

Profil

Katarina Renghammar

070 565 30 80

katarina@renghammar.se

Planlösning

Välkommen upp till våning 5, högst upp!. Entré via loftgången utanför lägenheten, härifrån njuter man av den fria utsikten över den vackra innergården och Nissan. Innanför ytterdörren på höger hand finns en skjutdörrsgarderob för effektiv förvaring av bl.a. ytterkläder. På vänster hand ligger det helkaklade och ljusa WC/Dusch-utrymmet. Här efter kombineras vardagsrum och kök i en trivsam planlösning. Utgången till den generösa balkongen finns också här. I sovrummet finns det plats för praktisk klädförvaring bakom två skjutdörrsgarderober. I källaren finns individuella förråd.

Rum

  • Kök

    Utrustning: Köksinredning från Marbodal DM, Bosch, 2020 Ugn, Siemens, 2020 Fläkt, Franke, 2020 Spishäll (induktion), Bosch, 2020 Kyl, Bosch, 2020 Frys, Bosch, 2020

  • WC/dusch

    Utrustning: TM, Bosch, 2020 TT, Bosch, 2020 Toalett Duschhörna Handukstork Diverse skåpinredning

Balkong, uteplats och bilplats

Balkong, ca 6,8 kvm.

Garage finns, separat kö.

Tv

Telia Trippel.

Bredband

Telia Trippel.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 24/2 2020

Klass

C

Drift per år

Vatten/avlopp

120 kr

Elförbrukning

1 560 kr

Övrigt

2 748 kr

Summa

4 428 kr

Tillägg till mån.avg.: Telia Trippel 229 kr/mån samt individuell förbrukning av el och kallvatten.

Närområde

Nissastrand är ett av Halmstads nyare bostadsområden, beläget utmed Nissans östra strand. Här får man njuta av dagsljuset och den varma kvällssolen till sent på kvällarna. Området nås via den vackra gångbron från centrum eller via biltrafik från Gamletullsområdet. Arkitekturen är modern och nytänkande där samtliga kvarter har fin utsikt, antingen mot Nissan, över torg, gårdsrum eller över en grön parkmiljö. Strandpromenaden mellan broarna är vacker och rogivande med trappor, bryggor och sittplatser. Mot öster bjuder Linnéparken in till lek och skön rekreation. Biblioteket ligger alldeles intill, här finns ett stort kulturellt utbud att ta del av. Lika nära är det till bussteriminalen, teatern, kvarterskrogen, närlivsbutiken m.m. På andra sidan bron ligger centrum med sitt kompletta utbud av nöje och service. På Nissastrand har en central, lugn och trivsam boendemiljö skapats som tilltalar såväl ung som gammal.

Byggnad

Byggår

2020

Övrig byggnader

Det finns gästlägenhet, samlingslokal samt miljöstation för sopsortering i entréplan. I källaren finns individuella förråd, parkeringsplatser för bil och MC, cykelrum och cykelverkstad samt barnvagnsrum/rullstolsförråd.

Förening

Namn

RB Brf Landgången.

Organisationsnr

769635-3387.

Ort

Halmstad.

Gårdsplats

Vackert anlagd gårdsmiljö med planteringar, bänkar och grillplats.

Tillåter dubbelt ägande

Ej angiven.

Om föreningen

Föreningen bildades 2017. Upplåtelse av bostadsrätterna sker under 2019. Inflyttning mars 2020.

Organisationsform

Bostadsrättsförening.

Parkering

Garage finns, separat kö.

Äger marken

Ej angiven.

Tv och bredband

Telia Trippel, tillägg till månadsavgiften.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Lägenheter

55 st.

Pantsättningsavgift

473 kr.

Överlåtelseavgift

1 183 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


KartaBilder